Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Oooo hemde nasillll gelsin bol cilekli kremalı pastalaaaarrrr hepsini yerim zaten kilo aldim battı balık yan gitsin ya da muzlu da olabilir bilemedim simdi
uffff gece gece canimi cektirdin yaaaa keske pastalar olsa baharda senlikli pastalar yapardik civil civil ne guzel:)

uffff gece gece canimi cektirdin yaaaa keske pastalar olsa baharda senlikli pastalar yapardik civil civil ne guzel:)
Aynen kıran kırana bi mucadele olurdu valla ama oyumu pilavdan yana kullandim.pasta konusunda pek becerikli sayılmam. Pilav olursa belki ufacık bi şansım olabilir ama pasta olursa sıfır beceremem

Aynen kıran kırana bi mucadele olurdu valla ama oyumu pilavdan yana kullandim.pasta konusunda pek becerikli sayılmam. Pilav olursa belki ufacık bi şansım olabilir ama pasta olursa sıfır beceremem
Bildigim bikac super pilav tarifi varda hevesim olmaz sanirim pilav yapmaya...katilmayabilirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…