Etli yemekler olsun benceHanımlar yeni kategorimiz ne olsun
CocoChanelmademoiselle
Pamukseker19
Koremanya
@ABREKA
-VUSLAT-
N Nana
@Portakal Sulu Ordek
manolya1458
M Mitsuomi
88prenses22
nuryolu
hippotalamus
@Mazikeen
deynepnaz
pinkstrap
@Tatlicadi Meg
Eses07
@Papatya gelini
FAZLANAZLI
FusRam
Shizuka-
Makyajkolik13
cimcimegfb
HanimKelesimiGetir
@Kurk Mantosuz Madonna
bayan nihayet
Çilek yazınCilek mevsimi bitmeden pastalar yapalim derim :) gelsin görsel şölen
Çilek yazın
Mayis degilmi cilek mevsimi haziran temmuzda hic cilek kalmiyoki pazardaBunlar hormonlu, pastası olmaz bunların
Çilek yazın
Bunlar hormonlu, pastası olmaz bunların
ha mayıs ha haziran temmuz ne farkeder canolar cilek cilektir yav yiyin geçin bosveriiiinn.ben hic bakmam organik hormonlu dalarim vallaMayis degilmi cilek mevsimi haziran temmuzda hic cilek kalmiyoki pazarda
Dimiiha mayıs ha haziran temmuz ne farkeder canolar cilek cilektir yav yiyin geçin bosveriiiinn.ben hic bakmam organik hormonlu dalarim vallabi tabak olsaydi da yeseydik
Oooo hemde nasillll gelsin bol cilekli kremalı pastalaaaarrrr
uffff gece gece canimi cektirdin yaaaaOooo hemde nasillll gelsin bol cilekli kremalı pastalaaaarrrrhepsini yerim zaten kilo aldim battı balık yan gitsin ya da muzlu da olabilir bilemedim simdi
Aynen baktımPilav dedim
Aynen kıran kırana bi mucadele olurdu vallauffff gece gece canimi cektirdin yaaaakeske pastalar olsa baharda senlikli pastalar yapardik civil civil ne guzel:)
Bildigim bikac super pilav tarifi varda hevesim olmaz sanirim pilav yapmaya...katilmayabilirim :/Aynen kıran kırana bi mucadele olurdu vallaama oyumu pilavdan yana kullandim.pasta konusunda pek becerikli sayılmam. Pilav olursa belki ufacık bi şansım olabilir ama pasta olursa sıfır beceremem
Katıl katıl boşver heyecanlı oluyor hem karnımız güzel lezzetlerle doluyor hem de yarismada sansimiz oluyor.arada heyecan iyidirBildigim bikac super pilav tarifi varda hevesim olmaz sanirim pilav yapmaya...katilmayabilirim :/
Bundan sonra yine katılacak mısınKatıl katıl boşver heyecanlı oluyor hem karnımız güzel lezzetlerle doluyor hem de yarismada sansimiz oluyor.arada heyecan iyidir
Pilavlar olsunHanımlar yeni kategorimiz ne olsun
CocoChanelmademoiselle
Pamukseker19
Koremanya
@ABREKA
-VUSLAT-
N Nana
@Portakal Sulu Ordek
manolya1458
M Mitsuomi
88prenses22
nuryolu