Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Teessuf ederim daha katilamadan soguttun beni :KK70:
Puding mi derken :63:
Bir kere sutlu tatli deyince ilk akla puding gelir tamam mi
Sutlac gelecek hali yok :KK53:
Yapabilenler dusunsun onu :ıslık:
Hayır yavrum lütfen sen katılmazsanb bende katılmam
Hem alternatif te çok bi kerem çikolatalı çilekli muzlu daha nelerli nelerli :KK70:

Ha işte o dediğin (sütlaç)aklıma geldi :KK45:,çok basit halbuki:ıslık:

Selenofil Selenofil hayatim kadin gelmis sutlaca cok kolay diyor, bizi bu kategoride harcayacaklar:KK53:
Oyle tek tarif bilmekle, pudingle olacak gibi degil :KK70:
Gel dunya mutfagina atalim oyumuzu
En azindan katilan arkidislere basarilar der geceriz :-)

Selenofil Selenofil hayatim kadin gelmis sutlaca cok kolay diyor, bizi bu kategoride harcayacaklar:KK53:
Senin çocuğun da az büyüsün ,sütlacı sevsin ,yapa yapa pratikleşirsin ,sana da çok basit gelir.:KK45:İlk başlarda kıvamını tutturmak sorun olsa da yaptıkça kıvamını ayarlayabiliyor insan:hamarat:

Kolay gerçekten, işin başına vardın mı gerisi gelir evellallah :hamarat:

Ahhahahah annem bak tek başımıza katılırsak daha da rezil oluruz en iyiisimi birbirimizi kollayalim
anca beraber kanca beraber
Sen yoksan herşey noksan
Ergen style mod on :KK70: :KK53:

Puding yapacaklara bunu hatırlatmak isterim ki amma ve lâkinn puding bir İngiliz tatlısıdır, Dünya Mutfakları kategorisine girer:KK22:. Biz Türkler pelte, muhallebi, sohbete dalıp altını yaktığımıza da kazandibi diyoruz. İçlerine ise damla sakızı, kakule,safran vs katarız. Yani çeşitleri çok çok.....Şimdi buyrun sütlü tatlılarımıza...:KK200: (beni sevmeye devam edin:oops:)

Puding yapacaklara bunu hatırlatmak isterim ki amma ve lâkinn puding bir İngiliz tatlısıdır, Dünya Mutfakları kategorisine girer:KK22:. Biz Türkler pelte, muhallebi, sohbete dalıp altını yaktığımıza da kazandibi diyoruz. İçlerine ise damla sakızı, kakule,safran vs katarız. Yani çeşitleri çok çok.....Şimdi buyrun sütlü tatlılarımıza...:KK200: (beni sevmeye devam edin:oops:)
Bu kadar detaydan sonra sende sütlü tatlılara oy verirsin:KK45:

X