- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
Tamam tamam pes etmek yok deynebimYok kız o kategoriyi seçelim,geride kaldı diye pes etmeyelim,son günü madem o kategori olmuyor pastalara takviye ekip olarak katılırız.Belki zeytinyağlılar atağa geçer belli mi olur.Sık dişini çikolata ,frambuaz seni yanıltmasın .Zeytinyağlı sarma ,biber dolması,taze fasulye,barbunya getir gözünün önüne
Seni mi kıracağım gülüm, pasta olsun :)
Ayyy nurum doğru yolda çikelatalar var çilenkler var dimiiiKac kategoridir yemek yapiyoz arkidisler, rengarenk meyvelerin zamani gecmeden guzel bir pasta kategorisi daha guzel olur diye dusundumduHem zeytinyag her zaman var ,meyveler cilekler dondurmalar her zaman yok Tabii eger zeytinyaglilar onde giderse bende katilirim lakinn su anda makarnalarla yarisiyoz deynepnaz Deynos ,sen niye sedefimi dogru yoldan ceviriyon bakim
Ebrummm pasta mi dedin sende ayyySeni mi kıracağım gülüm, pasta olsun :)
BenKac kategoridir yemek yapiyoz arkidisler, rengarenk meyvelerin zamani gecmeden guzel bir pasta kategorisi daha guzel olur diye dusundumduHem zeytinyag her zaman var ,meyveler cilekler dondurmalar her zaman yok Tabii eger zeytinyaglilar onde giderse bende katilirim lakinn su anda makarnalarla yarisiyoz deynepnaz Deynos ,sen niye sedefimi dogru yoldan ceviriyon bakim
Ayyy nurum doğru yolda çikelatalar var çilenkler var dimiii
Abowwwdeynepnaz ben değiştirciiiimmm galiba hazır makarnalarla yarışırkene bilmiyommm
İyi tamam anladım
Şaka yaptım kız,içinden pastalar geçiyor senin,ver mademİyi tamam anladım
Kuzum olurmu öyle şey bilmiyom mu ben şaka yaptığını senin..Yaz ya fikir ediniriz belki falan diye ben zeytinyağlı dedim.Bizim ki işin makarası baktık pastalar yürüdü bizde destek için gideriz son anda..Şaka yaptım kız,içinden pastalar geçiyor senin,ver madem
Kuzum olurmu öyle şey bilmiyom mu ben şaka yaptığını senin..Yaz ya fikir ediniriz belki falan diye ben zeytinyağlı dedim.Bizim ki işin makarası baktık pastalar yürüdü bizde destek için gideriz son anda..
Yemek topiğindekilere ilaçlı gazoz mu içirmişler ne olmuş,bizden başka kimse yok
Sorma deynebim bence bunların ilacına gazoz atmışlarYemek topiğindekilere ilaçlı gazoz mu içirmişler ne olmuş,bizden başka kimse yok