Tavuk didim ben@Enyalios
@ismimmelek
@Balasagun
@-VUSLAT-
@esmerm91
@seker000
@PembeLokum
@_Nun_
HALLEYS
@Sedef-armina
Feraceli
@office
@Yagmurun_kizi
Hannaz
COLIN
@yamukprenses
@BOASK
@mbe40
Yeni kategoriyi seciyoruz kizlar
Ahaha deli misiniz kızım yakmayın beniHayır shot kişisi katılacak biz destekçileriyiz
"Denk gelmiştim" hıhı pekiEskiden denk gelmiştim yaptığı makarnaya ,KK onu taşlarla ,sopalarla kovalar.
Ne yakacağız ya bomba gibi düşeceksin gündemeAhaha deli misiniz kızım yakmayın beni
"Denk gelmiştim" hıhı peki
İnşallah makarna seçilmez aminNe yakacağız ya bomba gibi düşeceksin gündeme
Ben senin arkandayım şatım.
Makarnanın en yakın rakibinin belli olmasını bekliyorumOyu ver de öyle dua et.
Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.Ahaha deli misiniz kızım yakmayın beni
"Denk gelmiştim" hıhı peki
@Bilgece
@Kakao ve Ben
@cimcimegfb
@pinoli
@E-brulim
tantanis
@nameover
N Nana
@bilinmeyenfx
@Hatmece
deynepnaz
@Meg
@Lisabella
@aeben
@rabia01
@adra
@Anti Depresan
Eses07
@GezegeNKralicesi
@avucdolusudua
Yeni kategoriyi secelim mi kizlarr
Benide takip ediyon dimi deynepnaskımDenk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.
Sen takip edilmeyecek hatun musun aşkımmmmmBenide takip ediyon dimi deynepnaskım
Hâlâ aynı durumdayımSen takip edilmeyecek hatun musun aşkımmmmmBir aralar duygusala bağlamıştın ,şu an iyisindir umarım. Ne yaptın ,bayramda sözlünün elini öptün mü?
Yoo kendimizi o kadar önemsemiyoruz, kendi aramızda arkadaşlarımızla geyiğimizi yapıyoruz :)Denk gelmiştim dediysek ,bir zamanlar bir arkadaşınızı sevdiğimden dolayı ,yorum yazmasam da bildirim geldikçe baktığım oluyordu.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.Ben şahsen öyle yapıyorum.Önceki mesajı yazarken şimdi takip ediyor sanırlar,yazmasam mı acaba dedim,sonrasında amaaaan ne düşünürlerse düşünsünler önemli değil diyerek yazdım.
Demek ki erkenden seninle bayramlaşmak istedi ,ileride göreceği manzaraya hazırlıklı olsun,hep süslü püslü görecek değil yaHâlâ aynı durumdayımilk gün geldi erkenden eşofmanla gördü, korktu opturmedi elini
Bugün tatile çıkıyoruz
Bünyesi alissin doğru, daha uykudan kalkınca ki halim var goreceğiDemek ki erkenden seninle bayramlaşmak istedi ,ileride göreceği manzaraya hazırlıklı olsun,hep süslü püslü görecek değil yaİnşallah tatilde güzel vakit geçirirsin canım.
Piii sana,zeytinyağlılar olsun mesajımı beğenince sen de zeytinyağlılar diyeceksin sandımdıPastalar dedim