- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Hepiniz tatlı diye tutturmuşsunuz.Bu gidişle biraz zor ama bakalım,belki değişirÇorba olursa meşhur bi çorbam var yaparım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepiniz tatlı diye tutturmuşsunuz.Bu gidişle biraz zor ama bakalım,belki değişirÇorba olursa meşhur bi çorbam var yaparım inşallah
Tatlı dendimi akan sular durur bizim evde bugun 6 kase sütlaç lüplettilerHepiniz tatlı diye tutturmuşsunuz.Bu gidişle biraz zor ama bakalım,belki değişir
Bence kış bitmeden çorbalar olsun.Sürekli mercimek,şehriye,yayla,erişte çorbası yapıyoruz.Belki güzel farklı çorbalar olursa,her ne kadar yaz kış çorba yapsak ta,kışın içilen çorbanın tadı başka.
Ablam 74 ü gordum yarın tatlı yiyeceğimTatlı dendimi akan sular durur bizim evde bugun 6 kase sütlaç lüplettiler
Nana ya benide zayıflatAblam 74 ü gordum yarın tatlı yiyeceğim
Gel gel sende 7. Takıma gelNana ya benide zayıflat
Kız maşallah yakında benden zayıf olacan fazlasıylada hak ediyorsunAblam 74 ü gordum yarın tatlı yiyeceğim
Vallaha bu gidişle hazirana mezun olacağım, bendim inceldi, 24 unde yine gruba resim ekleyecegimKız maşallah yakında benden zayıf olacan fazlasıylada hak ediyorsun
Uçarım ben oraya gelirimGel gel sende 7. Takıma gel
İnşallah ya 65e kadar dustum bir sayfaya yazıyodm ama şimdi kimse yazmıyor motivasyonum yok.Gel kuzum gel, hep beraber eririz
Gel orda motive ederiz biz seni, şahsen ben kaptan yardimcisiyim (cok havali oldum)İnşallah ya 65e kadar dustum bir sayfaya yazıyodm ama şimdi kimse yazmıyor motivasyonum yok.
Herkes alıyor musunuzGel orda motive ederiz biz seni, şahsen ben kaptan yardimcisiyim (cok havali oldum)
Kilo vermek isteyen herkese grubumuz açık, azimli olursan cuma yarışlarındaki takımımıza girersin, hem sohbet muhabbet arada da gider kilocuklar, gel gel bi deneHerkes alıyor musunuz
Takıma hemen alınmıyor o haldeKilo vermek isteyen herkese grubumuz açık, azimli olursan cuma yarışlarındaki takımımıza girersin, hem sohbet muhabbet arada da gider kilocuklar, gel gel bi dene
2 hafta deneme oluyor kuzuTakıma hemen alınmıyor o halde
Azimli olmam lazım başka çare yok
Nasip canım Belki benden önce yapan olur bana ihtiyaç olmazbu kezde tatlı birşeyler bari olsun
Şerbetli tatlılara verdım oyumu
Nevreste bize belkim baklava yapar ne dersiniz
Tamam nanam ben yarın sabah ilk mesajımi atıyorum şimdi sayfaya giriyim okuyum kuralları çok teşekkür ederim canım ❤2 hafta deneme oluyor kuzu
Tamam nanam ben yarın sabah ilk mesajımi atıyorum şimdi sayfaya giriyim okuyum kuralları çok teşekkür ederim canım ❤