Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlendigimden beri duduklu tencere kullanmadım korkuyom ben onlardan yanuryolu düdüklü tencere yemeklerini çok istiyor,bence o olsun,arkadaşımızın hatırı kırılmasın
Ayy bende düdüklü de nohut seviyorum ama insan biraz tirsmiyor değil haninuryolu düdüklü tencere yemeklerini çok istiyor,bence o olsun,arkadaşımızın hatırı kırılmasın
Kız %1500 sonuncu olurum ama değer , ben çok seviyorum ama çoğu sevmiyor sanırım , en azından benim cevremdeHımmm bak simdi çok merak ettim
Böyle içi pufudik pufudik mi oluyorKız %1500 sonuncu olurum ama değer , ben çok seviyorum ama çoğu sevmiyor sanırım , en azından benim cevremde
Hmm şöyle diyeyim üstü çıtır ama içi hamur hamur değil,Böyle içi pufudik pufudik mi oluyor
Agzim sulandı mis misHmm şöyle diyeyim üstü çıtır ama içi hamur hamur değil,
O zaman hemen oyunu değiştir, şerbetli tatlılar verAgzim sulandı mis mis
Dur kahvaltıda oyumu sana vereyim, rüşvet olsunSerbetli olsun ama duduklude fena olmazdi
Bikere iyi yiyenler iyi yemek yaparlarmış, çünkü damak zevkleri gelişmiş olurmuşEvet iddalıyım yeme konusunda
Katılıyorum . Şahsım örnektirBikere iyi yiyenler iyi yemek yaparlarmış, çünkü damak zevkleri gelişmiş olurmuş
Teşekkür ederim canım.Deynep kahvaltıyı hazırlamışsın sonunda eline sağlık balım
Çorba olursa meşhur bi çorbam var yaparım inşallahBence kış bitmeden çorbalar olsun.Sürekli mercimek,şehriye,yayla,erişte çorbası yapıyoruz.Belki güzel farklı çorbalar olursa,her ne kadar yaz kış çorba yapsak ta,kışın içilen çorbanın tadı başka.
nuryolu düdüklü tencere yemeklerini çok istiyor,bence o olsun,arkadaşımızın hatırı kırılmasın
Ben şimdilik şerbetli tatlılara oyumu verdim.Ama çoğunluk ne derse oyumu değiştireceğimBence kış bitmeden çorbalar olsun.Sürekli mercimek,şehriye,yayla,erişte çorbası yapıyoruz.Belki güzel farklı çorbalar olursa,her ne kadar yaz kış çorba yapsak ta,kışın içilen çorbanın tadı başka.