- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Ne kusuru canim
Sonuc ne olursa olsun muhim olan beraber olmak ,keyifli vakit gecirmek
Sende katilsana
Yok şerbetli tatlı olunca pastalar olmaz
Yöresel yemekler öne geçmiş
Henüz erkenYoresel yemek tariflerine bakinmaya baslasam mi napsam
Kesinlikle canım. Ayyy ben şimdilik böyle sessiz sessiz takip ediyorum.
Yine de çok teşekkür ederim.
Yok şerbetli tatlı olunca pastalar olmaz
Şekerpare,baklava,dilber dudağı,revani,şöbiyet,şerbetli kadayıf,ayva tatlısı vs olur
Tamam bekliyorum.Anladim ,tesekkurler canim
Serbetli tatlilarla pek aram yok ama secilirse merdanemi kapip gelirim
Henüz erkenDiğerleri çok uzak değil Değişiklik olabilir
hep benim yzümden itiraf ediyorum nevreste karar veremediğimden önce şerbetli tatlılara verdim sonra değiştirdim yöresele verdim şimdi acaba tekrar serbetllimi yapsam diye düşünüyorumYöresel yemekler öne geçmiş
O zaman bizde yöresel yemekler kategorisine oyumuzu verelimKeske anket bolumundeki hareketlilik burada da olsaymis :/ Kahvaltidan umidimi kestim gibi , serbetli veya yoresel olcak gibi sanki :) Hatta yoresel 9 a cikti
Ben de şerbetli tatlılardan oyunu kim çekmiş diyorumhep benim yzümden itiraf ediyorum nevreste karar veremediğimden önce şerbetli tatlılara verdim sonra değiştirdim yöresele verdim şimdi acaba tekrar serbetllimi yapsam diye düşünüyorum
hep benim yzümden itiraf ediyorum nevreste karar veremediğimden önce şerbetli tatlılara verdim sonra değiştirdim yöresele verdim şimdi acaba tekrar serbetllimi yapsam diye düşünüyorum
Fikrin degisirse biz suprizleri cok severiz canim
O zaman bizde yöresel yemekler kategorisine oyumuzu verelim
Ben de şerbetli tatlılardan oyunu kim çekmiş diyorum
İstiyorsanız ben de ona oyumu verebilirim
İşte o benimO zaman bizde yöresel yemekler kategorisine oyumuzu verelim
Ben de şerbetli tatlılardan oyunu kim çekmiş diyorum
İstiyorsanız ben de ona oyumu verebilirim
Neden yöresele katılamıyorsunİşte o benimdüşünüyorum ya yoresele katılamam galiba ama serbetliyede emin değilim bir araştırma şart ondan karar veremedim yapabilirmiyim diye
Bende çoğunluğa uyuyorum ona karar verdim araştırıp denerim yapabilirsem katılırimNeden yöresele katılamıyorsunAraştırıp birşeyler yapabilisin
Sen düşün taşın ben çoğunluğa göre yön değiştireceğim
Tamam canım inşaallahBende çoğunluğa uyuyorum ona karar verdim araştırıp denerim yapabilirsem katılırim
İnşaallah canım bekliyorum