Hangisine verdin datlum bidanemBen hangisine verdim bil bakalım
aa bu taç çok güzel sırf bunun için balık yaparımMerabaSoğuk kış günlerine çorba yakışır diye düşünüyorum ama bence deniz ürünleri olmalı.Hazır balık bolca mevcutken çok güzel tarifler gelir diyorum.Hem artık tacımı devretme zamanı geldi. Yaklaşık 3 yıl olacak yemek yarışmaları başlayalı ve diğer kategorilerde tekrar olmasına rağmen deniz ürünlerinin bir ikincisi olmadı diye hatırlıyorum.3 yıldır bu kategorinin tacı bende ve artık devredeyim
yeni trend kahvaltıda ayva tatlısı mı öğrendiğim iyi olduKahvaltiya girer canim kahvalti de, ben kahvaltida ayva tatlisi yemeyi cok severim
hamsi ve somon seviyorum bende genelde her belığı yerim ama klasik yemekler işte fırında kızartma başkasını bilmemBende alabalik ve tonbaligi severim bi tek ,
Digerleri ile aram pek iyi degil ,yilda 2 defa.ya piser ya pismez evde :)
KebaplarHangisine verdin datlum bidanem
Oy bu tacı çok beğendim
Lisam taç sana çok yakışıyor almayalımYeniden Deniz ürünleri kategorisinde bekliyorum
aa bu taç çok güzel sırf bunun için balık yaparım
Yakışır nurumaHimm ,evet aslinda bende kebap diyebilirim
Bu mesaj kayıt altına alınmıştırYok yok devredeyim ben evde koyacak yer kalmadı...Ama evet şaka bir yana deniz ürünleri olursa katılacağım
aa bu taç çok güzel sırf bunun için balık yaparım
yeni trend kahvaltıda ayva tatlısı mı öğrendiğim iyi oldu
hamsi ve somon seviyorum bende genelde her belığı yerim ama klasik yemekler işte fırında kızartma başkasını bilmem
Kebap kategorisinde 3. Madalyayı takarsın artıkBak o kategoride süper olur
Ben her kategoride katılmak istiyorum fakat birşeyler çıkıyorKebap kategorisinde 3. Madalyayı takarsın artık
Oklava mı elime almayayım
Katılırsan tüyo bendenBen her kategoride katılmak istiyorum fakat birşeyler çıkıyor
Tamam canım inşaallahKatılırsan tüyo benden
Abla sen taşı bilem lezzetli pişirirsinTamam canım inşaallah
Ben şerbetli tatlılar olursa katılabilirim
Sağol canım benim o kadar değilAbla sen taşı bilem lezzetli pişirirsin
Ben girersem kimse ödül alamazSağol canım benim o kadar değil
Seni de görelim inşaallah