Yemekteyiz - Show Tv

çok sinirlendim yaaa şu leylamıdır nedirr o ne kışkanç terbiyesiz bi kadınnn..
elinden gelmeyenin dilinden gelirmiş..
uyuzun sofrasında su bile yoktuu millti eleştirıyo yok aç kalmış yok yemekleri begenmemiş..
masaya oturur oturmaz kadına eziyet olsun diye tekrar tekrar kaldırıp yok su getirin yok şunu getirin yok bunu getirin terbiyesizzz..
herşeye aptal aptal bahane bulduu..

ama muratta lafını verdii iyi oldu canıma değsin..
bal gibide yemekleri sevdide bahane bulacakyaa yemedi gözü düştü..
turşulara saldırdı..
ahhh bi elime verseler o kadını zaten sinirliyimm tüm sinirimi ondan alırımm:kızgın::kızgın:

haaa bide emekle yapılan bi yemek göremedim diyoya pess vallaa hakkaten pes..
sarma ana yemek olamazmışş şimdi bişey dicem yaa neyse susuyorumm..
adım gibi eminim pastırmayıda seviyoduda sırf bahane için yemedii..
yaa pastırma sevilmezmiii

ev sahıbı cok sekerdı canım ya aglattılar kadını...Leyla cıdden uyuzun tekı nasıl bagıra bagıra konusuyo ...Murat'ı artık sevıyorum ben ıyı susturdu aferım..

ama muratta lafını verdii iyi oldu canıma değsin..
bal gibide yemekleri sevdide bahane bulacakyaa yemedi gözü düştü..
turşulara saldırdı..
ahhh bi elime verseler o kadını zaten sinirliyimm tüm sinirimi ondan alırımm:kızgın::kızgın:

evet ya turşuları eleştirdi.neymiş nemü dışına çıkılmış
madem öyle yemeseydin..

leyla denen hatun önce bir oturup kalkmayı öğrensin sonra milleti eleştirsin.
birde çizmeli ayağını sallamazmı kameraya doğru çok saygısız.:mymeka:
sürekli ellerini kavuşturarak konferas verimesi yokmu?
çok uyuz birde birgül hanımın ağlamasına bana göre değil böyle şeyler demezmi?:kızgın:
baştan menüyü görünce eleştiri yağmuruna başladı.
murat bey biraz dan,dun konuşuyor ama doğru söyledi.
kendisinin yanmış soganlı çorbası beğenilmemişti tabii
abant usulü,tayland usulü nü
bırakda kendin uslüp,adap öğren hanımnaniknanik

hiç değilse millet doydu senın evindeki gibi kimse aç çıkmadıı..
yokk tayland üsülü et mişş bildiğim çoban kavurmaa beee..
emekten bahsediyo kendi 1.5saat kala yemekleri bitirdi..
ukala ukala konuşmalar hala sinirem geçmedi yavv niyeysee...

herkez leylaya kızmış özetine kesin bakıyım bari.kadın agladımı birgül hanım yazık niyeki

bide hergün hergün hoşgeldin olurmu zaten birbirimizi hergün görüyoruz diyoo lafa bakk yaaa..:roflol::roflol:
tuhaf bi kadınn yaaaa-tatlicadiarzu-

ilk günden sonraki oturma adabıyla adını SHARON STONE LEYLA olarak değiştirmiş bulunmaktayım....:lepi:
ay bu gece bunalttı beni bu kız tamda onlarla beraber sofraya oturduk anam don lastiği gibi uzattıda uzattı,yemeği yedik çayı koydum bulaşıkları makinaya attım hala daha sharon leylamın mıyda mıy mıyda mıy sesi kesilmedi.....
birgül denen yarışmacı ablamın yüreğine sağlık,ne güzel unutulan değerleri anımsattı kadıncaaz üzüldüm gözyaşına, hanfendi daha hala yaptığını savunmaya çalışıp oturduğu yerden sırıtıyor bide utanmadan ya...ne kadar cins bir kız bu, hani portakallı ördek yaptıda bu kadar hava atıyo olsa diycem biliyo bişeyler hay havanı yiyim senin ben ukala şey............:kızgın:
bu arada püreden doğan civciklere bayıldım,onlarda türkcelinmiydi acaba kaydirigubbakcemile3

ya geçtiğimiz haftalarda bir yarışmacı vardı adını hatırlamıyorum ama kaptandı...ben en çok onu beğendim.
dedi ki: benim bu yarışmadan sonrada bir hayatım var, toplum içine çıkacağım,çevrem var ..o yüzden saygı çeçevesinde konuşmak istiyorum dedi..yani tam böyle olmasada böyle idi cümleleri:)
dışarıda da bir hayatı olduğunu düşünerek davrandı bu çok hoşuma gitti..gereksiz tartışmalara girmedi

Benim anlamadığım, o Leyla denen karı 9 yaşımdan beri yemek yapıyorum diyo, bıçakla soğan doğramasını izlediniz mi allah aşkına. benim 14 yaşındaki erkek kardeşim daha ince doğrar soğanı.

Birgül hanımın yemek hazırlama aşamasını izleyemedim ama minicik sarmalar, gül tatlısı filan. O hasta haliyle, o dangalak Layla'anın 10 katı emek vermiş bence..

Bu arada gerçekten yarışmanın bir saati yok. Bugün bibaktım, sonu gelmiş yarışmanın. Ama bu yarışmanın ömrü de çok uzun olmayacak gibi. Kıldan tüyden konuşmalarla yemekleri yemeye fırsat bulamıyolar ki eleştiri yapsınlar.. Ben zaten sadece yemek hazırlama aşamalarını izlemeyi seviyorum belki değişik bir tarif öğrenirim diye..

Ya bide son bişey, 3. haftaydı galiba. At binicisi mi ne bi Serpil hanım vardı. Bence o döktürmüştü resmen..hatta onun bikaç tarifini almayı isterdim ama görüntüleri bulamadım hiçbiyerde..O hafta selimhan yerine o birinci olmalıydı bence..

birgül hanım gerçekten çok anaç ve yapıcı
garipte samimi ve kendine özgü bir kişiliği var
ötekileri at dışarı sırf polemik olsun tartışma olsun diye saçmalıyolar
tartışanlar ön plana çıkıyorya

bugünki birgül cok içten samimiydi ya sofrsındolmk yanaklarının böyle mıncıklamk istedim
o üc tane yemek yapı dünnyanın enn iyi yemegini yaptım sanan leyla adlı kişinin kadının iyiniyetli konuşmalarını bile eleştirdi
kendi yanına da o cocugu garipi katıyor sürekli ok gereksiz ve kişiliksiz kanımca

yasemin pilavmış ta cok zormuş ta
alt tarafı pirincler sivri sivri be
bildigin pilav
julyen kesilen her yemegide tyland usulü sanıyor hatun
bugünki sofrda catladıgı için bahaneler aradısürekli

leyla ya gıcık oldu yaa her şeye bir eleştirisi vardı.ben emek harcanmıs bişey göremedim sofrada menu dısına çıkılmıs falan program boyu deli etti beni...

ilk günden sonraki oturma adabıyla adını SHARON STONE LEYLA olarak değiştirmiş bulunmaktayım....:lepi:
ay bu gece bunalttı beni bu kız tamda onlarla beraber sofraya oturduk anam don lastiği gibi uzattıda uzattı,yemeği yedik çayı koydum bulaşıkları makinaya attım hala daha sharon leylamın mıyda mıy mıyda mıy sesi kesilmedi.....
birgül denen yarışmacı ablamın yüreğine sağlık,ne güzel unutulan değerleri anımsattı kadıncaaz üzüldüm gözyaşına, hanfendi daha hala yaptığını savunmaya çalışıp oturduğu yerden sırıtıyor bide utanmadan ya...ne kadar cins bir kız bu, hani portakallı ördek yaptıda bu kadar hava atıyo olsa diycem biliyo bişeyler hay havanı yiyim senin ben ukala şey............:kızgın:
bu arada püreden doğan civciklere bayıldım,onlarda türkcelinmiydi acaba kaydirigubbakcemile3

ay kız ömürsün portakallı ördek muhabbetine halen gülüyorumkaydirigubbakcemile3

evet çok cins bişiy bu kız yaa.. yok emek verilmemiş, yok aç kaldım. hakketten yaa sanki kendisi portakallı ördek yapmışkaydirigubbakcemile3

bi ara gırtlak layasım geldi cadıyı..

kadın daha ne yapsın.. küçük küçük sarmalar, gül tatlısı(ben kurabiyede gül şeklini sık kullanırım. hatta ortasına hamuru kakolu küçük rulo yapar koyarım kesince tomurcuk olur maksat renk olsun. artık tatlıdada denerim bu şekli) üstelik kendi ellerinle yaptı. hiçte kolay değil zaman alıyo yani.. eti de 2 çeşit yapması büyük incelik bence.. inşlh 1.olur:Saruboceq:

X