Yemekteyiz - Show Tv

ay kız ömürsün portakallı ördek muhabbetine halen gülüyorumkaydirigubbakcemile3

evet çok cins bişiy bu kız yaa.. yok emek verilmemiş, yok aç kaldım. hakketten yaa sanki kendisi portakallı ördek yapmışkaydirigubbakcemile3

bi ara gırtlak layasım geldi cadıyı..

kadın daha ne yapsın.. küçük küçük sarmalar, gül tatlısı(ben kurabiyede gül şeklini sık kullanırım. hatta ortasına hamuru kakolu küçük rulo yapar koyarım kesince tomurcuk olur maksat renk olsun. artık tatlıdada denerim bu şekli) üstelik kendi ellerinle yaptı. hiçte kolay değil zaman alıyo yani.. eti de 2 çeşit yapması büyük incelik bence.. inşlh 1.olur:Saruboceq:

inşallah tatlım inşallah.....:Saruboceq:
esas panduma yarın çıkıyor...yerimseniben
yemeğinden kıl çıkmış bizim sharon'nın, adamda kıllardan kıl çıkar diyo...:lepi:
bak bu akşamda yanılmıyorsam yemekteyizi tiye almış avrupa yakası onu seyredelim bakalım neler olcek...
ha bak burhan abim yapabilir belki portakallı ördee.....:roflol:

Son düzenleme:
kıslar severek izliyorum bende bügün çok üzüldüm birgül hanıma hasta ve genç değil ama on basar leylaya sofrası ve hanımlığla şeker hastaları yemeyi severler ama kısıtlı o yüzden oturmadı sürekli hizmet etti bende varım dedi birgül hanıma bende 10 puan....
bu kendini bilmez aile kültürü yok denecek kadar hasyetsiz leylaya 0 puan veriyorum
--------------------SİZE KATILYORUM---------------------------------------------------------------
ay bu leyla kendi kıytırık bişey hazırladı bin türlü hava
ne uyuz şey ya

ve o kız bir kere güler yüz göstermedi ,ağırlığı yoktu herkese kibar kibar açıklama yapıp tek tek ilgilenen bu geceki hanımın yarısını yapamdı..insan bi bakar kendine ondan sonra karşısındakini eleştirir ya...hepinizinde dediğin gibi inşallahh Birgül hanım kazanır...

bırgul hanım cok ıyı ıs cıkardı murt da ılk defa hayrına begendı yanı ıı konustu o garıbede leylaya da sınır oldum tuhaf tuhaf konustulr tam cırkeftıler ya:tomato:..nuraydan kesın kıl cıkcak sahrada bılmış bılmış konusuodu gorduk ..bırgul bırıncı olsunnnnnhihoyyythihoyyyt

yalnız bırgulun esarbı baglamasına koptum yaakaydirigubbakcemile2 mubarek sankı basına mı yapısır dogru durust baglasana korkma kamusal alan degıl dıyecegım geldıkaydirigubbakcemile3

okuduğum kadarıyla herkes leyla hanıma kızmıııııııııışş kötükedihüso.. bende kızıyorum.şu anda özet veriliyo.. dayanamadım dedim şu leyla denen kadına olan sinirimi biraz paylaşıyım bi baktımki, herkes benim yazacaklarımı yazmış bile..:1shok: ama ben yine de içimi rahatlatmak için konuşçam ,işte ..birgül hanımın daha masayı kurmaya başlamasında o leylada bi gerginlik bi tuhaflık vardı ben anlamıştım .. herşeyin tersinden konuşuyodu.. yemekler geldikçede aşağılık kompleksine kapıldı kazanamayacağınıda anlayınca yok armudun sapı yok üzümün çöpü bahaneler buldu.. turşu menüde yoktu dedi hapur hupur götürdü.. ..kendisi faso fiso yemekler yaptı ..utanmadan bide bu sofraya emek harcanmamış kolaya kaçmış diyor..
yaa bikere o yaprak sarması bile yeter tek başına ..murat bey de brova birgül ablama destek çıkmakla gözüme girdi..
çok gıcık oldum leyleya çooooooookkkk.:eek:klava:.oh be rahatladım biraz..

nuray beceriksiz bi kadın yumurtayı kırmayı bilmiyosa ona göre o çok zor bi iştir dedi ya.leyla da bu kadınlara dahil bence.iki biber doğradı etlerin içine yemek yaptım sanıyo çok zordu benim yemeklerim diyo.beceriksiz soğan doğramayı bile bilmiyo..

bu leylaya:mymeka::tomato:
bu bırgule a.s.:1hug:
bu garıbe gamyoncuiremsu
bu da murata cokacimcoook yazık adam doya doya yedı bugun ac kalkmadı .kaydirigubbakcemile3

şu nuray ingilterede kalsaymı gelmeseymiş keşke
leylayıda taylanda postalasın birisi hayrına

ahh keşke kalsaydı yaa

İngiltere den de vermişlerdir tasdiknameyi basmışlardır tekmeyi insanın akıl sağlığına zarar

üstündeki yelek benzeri şey de İngilizlerin tarzına benziyo acep Prens Charles mi hediye etti al bunu da git gösterirsin Türkiye de diye kandırıp sınırdışı ettiler

arkadaşlar konu dışına çıkmak gibi olmasın ama.avrupa yakası dizisinde burhan yemekteyiz proğramına katılmaya hazırlanıyor..yerimseniben

Bence Birgül hanım şu ana kadarki (bu hafta) en iyi hazırlanan yarışmacıydı.
Ama ben asıl yarın neler olacak merak ediyorum.

X