Yemekteyiz - Show Tv

gerçekten yaa nasıl sinsi sinsi laf sokuyor leyla .ben hayal kırıklığına uğradım yok bana böyle demediniz ..Allahım bu bayanlar çok kompleksli oluyor bu yarışmada..

gerçekten yaa nasıl sinsi sinsi laf sokuyor leyla .ben hayal kırıklığına uğradım yok bana böyle demediniz ..Allahım bu bayanlar çok kompleksli oluyor bu yarışmada..

kesınlıkle aynı fıkırdeyım murat yemeklerı begendı dıye cephe alıyolar adama benneyaptımki

bravo murata çok doğru söyledi.

Ev sahibi çok hanımefendi bir kadınmış bu kıza tahammül etti, edebini bozmadı..Ama şu kız benle yaşıt yaşımdan utandım bağıra bağıra o kadından utanmadı yaa..hala ben .... ben... ben..... diye konuşuyor ...murat bey saygı duymuyor diyor ordan hala adama fikrini kabul ettirmeye çalışıyor...

bencede
vıdı vıdı kaybedeceğini anladı herhalde
sanki bu leyla nın sofrada bi kuş sütü eksikti.

yazık birgül hanıma ya aglattılar kadını en sonunda
benneyaptımki
hala konusuyo su leyla :mymeka:

Garip efendi Birgül hanımın kendileriyle yemek yememesini eleştirdi

be hey düşüncesiz adam,kadın şeker hastası diyet uyguluyo belli ki herşeyi yiyebilir mi?

önüne yemek koymuş zıkkımlan kalk işte ne konuşuyosun kadını üzdüler de

herşey boşş yalan dünyaa..yaşına hürmet canım teyzem diyimm...bu gençleri ağzınada biberr sürelim..kimler geldi kimler geçti kimleri gördü kimbilir o gözler..senin gibisine ne söylense boş leylacıkkk ...boşsun boşş..boşuna konuşma boş teneke ancak senin gibi tın tın tınlarrr...pehhhhhhhhhhhhhhhhh:dilcikar::mymeka:

şu leylanın saçını başını yolcam ya kendisi uyduruk uyduruk yemekler yapıp bide tayland usulü diye bildiğimiz et soteyi millete yedirtti bu kadıncığaz ne kadar uğraştı dolma için tatlı için yazık ya emeğede saygı duymak lazım terbiyesiz şey

gerçekten ya kadın ağlıyor o hala emek harcanmış bir masa değildi , yok ağlamak tarzım değil diyor yaa..bu kız çok mu zengin menü hazırlamıştı...kadın sustu sustu dayamadı...

murat 8
nuray 7
leyla uyuzluk olsun dıye begendıgıhalde 4
garip 5 puan verdı
toplam da 24 puan oldu

nuraya bende gıcık oldum ilk gün kızın(leyla) yemeklerini yiyor suratını ekşitiyor sahtekar:)).bugün izlemedim nasıldı

benim içinde yoluver canımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ya şu yemekteyiz programını bir düzene soksalar.neyi ne zaman verdikleri belli değil.daha dün akşam 20 den sonra ikinci kısmını vermedimi?şimdi tamamını veriyor
ya leyla emekle yapılmış yemek göremedim diyorda sanki kendisi çok emek harcadı..hayret bişi yaaa..2 dk bitirdi kendisini.bir şey diyeceksen önce dön kendine bak
ya birde bu insanlar nasıl yemek bekliyor anlamadım.zten bir süre veiyorlar.o sürede yapman lazım.bu sürede yaprak sarıp,baklavamı açacaklar..portakallı ördek mi yapacaklar...elde börek mi açacaklar...2 saat uzun uzun yemeklerle mi uğraşacaklar.saçmalık yaaa..çorba için fazla vakit harcamamış ,sadece karışımış diyorlar..ee ne bekliyorsun anlamadım ki..yorumlar çoğu zaman saçma
:)) ya az önce yarın ki programan görüntüler vardı.leylanın tabağından kıl çıkıyor.adamda yapıştırıyor lafı...
kıllara kıl çıkar:))

Son düzenleme:
şu leyle o kadar gıcık ki atsın onu yarışmadan yazık kadının gecesini mahvetiler ya

kendisinden güzel yemekleri görünce çatlatı kıskanclığından uyuz uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…