Yemekteyiz - Show Tv

gece 23 ten sonra geneldetekrar oluyor ..aslında kafalarına ne zman eserse veriyorlar..hafta sonuda takip edin genelde tekrarı oluyor arka arkaya...

bence haber sonrası programı değil bu. kimse haberden sonra bunlara katlanmaz. biraz izlenilir sonra bıkılır.
ben önceki saati sırf apartif niyetine izliyordum. dün haberden sonra biraz izleyim dedim çekilmiyo. hele vır vır çok ama boş konuşan bi kadın var. sürekli aynı şeyleri tekrar eden diğer genç bayan. hiç bişeyi beğenmeyen ellemeyen bi adam. ayyyyyy. çekilir gibi değil.

Bugün haberlerden sonra koymazrr baktılarkii böyle rengtiğler düştüü eskii haline soktularr

Ben 2 akşamdır haberderlerden sonra bakmıyordummm onun içinn dizilerimden vaz geçememmm show tv efendiiiiiiiiiiii

olur bence ekmek kızartma makinan varsa onada da olur

bu arada ya bu nuray mı ne cok konuşuyor ya ben bunalıyorum kadından

evet nuray biraz çok konuşuyor. noktasız konuşuyor öbür kızın dediği gibi...

çok laf yalansız olmazmış

yaaa vallahi şu Nuraya her geçen bölüm iyice gıcık oluyorum eminim onun yemekleride çok konuşan diğer eski yarışmacılar gibi fiyaskoyla noktalanacak.

yaaa vallahi şu Nuraya her geçen bölüm iyice gıcık oluyorum eminim onun yemekleride çok konuşan diğer eski yarışmacılar gibi fiyaskoyla noktalanacak.

umarım öyle olur çünkü onun birinci olması en son isteyeceğim şey o lur..bukadar müdaheleci olmak .." ben ingilteredeyekn........" diye konuşması yordu yani..

bende senın gıbı dusunuyorum ama sasırtabılır belkı bizi:uhm:
cok bılmıs herseye konusuyor ya benneyaptımki

şu çokbilmiş bir kadın var ya adını unuttum

her cümleye 'ben İngiltere deyken yok bilmemneredeyken...' diye başlayan

ne terbiyesiz bir kadındır yarabbim

izinsiz mutfağa dalmalar tuhaf alaycı bir surat ifadesi

tam dayaklık vallaklava:

nuray o nuray kaydirigubbakcemile2

nuray o nuray kaydirigubbakcemile2

heh Nuray sağolasın cnm

uyuz ötesi bir şey ya

gerçi bu takım hepten uyuz

o Malatyalı adamın anlatmak istediği fıkra da argo bir fıkra aslında

aklınca orada sansür uyguladı kesti ama koskoca adama bir kadının karşısında o fıkrayı anlatmak yakışmadı

slm canım bence olur nitekim ben bugün bayat ekmekleri tost makinesinde kızartıp yaptım çok harika oldu cokacimcoook

bu nuray'a sinir oldum bu akşam kadın iki çeşit et alternatifleri sundu diye uyuz uyuz yorum yaptı puan almak için yapıyor diye..sanki kendi hayır için orda yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…