Yemekteyiz - Show Tv

canım konunun yeri burası değil, gebellikle ilgili ayrı bölümler var istersen biraz oralarda gezin, güzel paylaşımlar oluyor
allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler alırsın canım

Sokaktaki tatsız tutsuz yapmış olmak için yapılan yemeklere benziyor.
Tayland yemeğiymiş..pehhhh-tatlicadiarzu-
Sen önce soğan kesmeyi,basit bir pilav yapmayı öğren
Lavoboyu da eldivenle açtı,yemekleri de aynı şekilde eldivenle yaptı..Pasaklı resmen..

evet ya ne tailand yemeği diyorki boşu boşuna
meşhur oldu zaten yemeğin önüne ya çin, ya meksika usulü diye yazıyorlar millete bişey sanıyor
hayatında aceba hiç tailand usulü yemek yemişmidirki
zaten o eldivenleri takınca bir halt olduk saniyorlar
yemek yaparken ne saçını topladı, ne önlük taktı hepsi geç evin içinde ayakkabiylan dolanıp sonrada hijenden bahsediyorlar ya işte ozaman deli oluyorum

Halıları toplamış sanırım bu yüzden..
ben bir de şu ingilterede çocuk bakıcılığı yaptım diye sanki çok matah bir şeymiş gibi anlatan kadınla onu bunu beğenmeyen ben sebze sevmem diyen adamın ne yapacaklarını merak ediyorum...kaydirigubbakcemile2

dikkat ediyormusunuz kızlar yarışmaya katılan kadınlar bazıları dışında cok beceriksizler
altı üstü corba yemek pilav tatlı 3 cesit bişey oda hep kolay şeyler seciyorlar ve zar zor yetiştiriyorlar
bugüne kadar zor yemekler erkeklerden geldi hep
mantı yaprak sarma türk mutfagının en zor yemekleridir yapan hatun yok

hatunlar yemek yapmaktan bıkmışş..artıkk ne kolaysa onu yapimde bitsin gitsin...sonrada bol bol gezeyim derdindee...yemek yapan nerde..nerde annelerimiz gibi anadolu yemekleri yapann..annem hep derki zevktir yemek yapmak..bunlarr uyduruktan yemekk yapıyorlarr...bugün aman canım yemek yapmak istemiyorr..pilav çorba yapimm.birde yanına iki domates yeter :))))))))

Ya şu doktor eldivenlerini takıpta temizlik maltafalı okumuyorlar mı hasta oluyorum resmen temizliklerine sonuçta o eldivenlerin içi pudralı gibi elini suya sokuyor içindeki pudrada ıslanıp artık yemeğin içine mi karışır artık bilinmez.

20 puan verdiler. kız yorum yapıyor garibin mezelerine.basit geldi bana diyor.sende becerip yapsaydın da basit yapsaydın.

Leylanın da mutfaktaki halini gördük..9 yaşından beri yemek yapan insan bir bıçağı bu kadar mı acemice tutar...Bu kadar mı eli yavaş olur..kaydirigubbakcemile3

beşamel herşeye daha çok lezzet katıyorr pırasada lezzetli bir sebze mutlaka güzel olmuşturr..

bide ben yemek yaparken önce havucu sonra pırasayı koyuyorum. pırasalar erimesin diye..

siz nasıl yapıyorsunuz..

Garibin yemekleri, aman aman güzel değil ,ama hazırlaması becerisi ve zamanında yetiştirmesi güzeldi..
prasayı,sanırım kimse beğenmiyecek..
garibbb yavrummm yaktın ellerini ablacım... nasılda üfleyerek soydu patlıcanları..
kızlar dünkü gelin farkettinizmi bugün pantolon giyinmiş sanırsam eşinden uyarı almış:roflol:

bir de herzaman patates koymam. genelde havuçlu yapar, pişmesine yakında biraz pirinç koyarım.. koyu severim ben..
bekarken hiç sevmezdim evlenince barıştım :)

bu akşamki dış sesin yorumlarına çok güldüm yaaa " pırasalarla birlikte tencerenn dibindeki teflonuda kazıyarak kaba aktarıyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…