ora adanamıydıı aaa ben istanbul diye biliyodummm
banada eşim söyledi geçen haftadan artık il il geziyoruz diye reklam vermişler alış veriş yaparken görmedim ama adana olduğunu biliyorum
hatta bu hafta gene kızın evi çekmeköy deydi bu çekmeköyden katılan kaçıncı yarışmacı ve aynı manavdan yapılan kaçıncı alışveriş. bir gariplik var bu işte ama neyse.
manavda çok pahalı idi.4 ytl ye salatalıkmı olur yaaaaaa.
kasapta da 65 lira ödedi.yuhhhhh
hayır canım adana değil istanbul. henüz adana başlamadı. daha istanbul dışına çıkamadılar :) sanırım haftaya falan adana olur.
hadı ya yazıkk ama genede ukala bı kadına benzıyor o ..duzensızlıge hıc gelemezmıs de gıttı elalemın mutfagına baktı hıjyennn hımm yok dedı-tatlicadiarzu- ben yaslıca olanını sımdılık tuttum agırbaslı bı kadına benzıyoryerimseniben
Ayy evet benimde dikkatimi çekti,kendini tanıtırken garibim nasılda ben GARİB dedi..
bir de 3 kilo mandalina aldı 2 kilo mu ne portakal bütün meyvelerden 2 şer 3 er kilo aldı sonunu seyredemedim ama hepsini ikram etmedi misafirlere,
bunlar kendileri için alışveriş ediyorlar bazen
Kızlar biraz eski bir haber ama belki dikkatinizi çeker, paylaşmak istedim
NAİM AKMAN’DAN YENİ ALBÜM: KARA SEVDAMSIN
05 Mart 2007 Pazartesi | 11:44
Pop müziğin yeni sesi Naim Akman ”Kara Sevdamsın” adını verdiği ilk albümü ile iddalı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.
Ati Müzik yapımıyla 5 Mart pazartesi günü piyasaya çıkacak olan albüm 11 eserden oluşuyor. Müzik direktörlüğünü ve aranjörlüğünü Ferdi Karameşe üstlendi.Hepsi birbirinden güzel ve ayrı bir tattan oluşuyor. Naim Akman' ın albümünün ilk klibi "Kara Sevdamsın" parçasına çekildi. Yönetmenliğini ünlülerin yönetmeni Tamer Aydoğdu tarafından Maslak'ta Tem stüdyolarında 2 gün süren titiz bir çalışmayla tamamlandı.Klip 16 mm kamerayla çekildi.
Naim Akman Kıbrıs'ta bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olup,Ankara radyosunda 1997 yılında yapılan amatör ses yarışmasında birinci seçildi.Malatya musiki cemiyetinde çalıştı.İstanbul'da Klasis resort otel,Etiler Angel,Etiler Şamata Etiler Clup Cımbız,(eski Gatto) Clup kırmızı,Antalya Şamata, Mersin Büyük Otel,Kayseri Elit klap,Kıbrıs salamis ,by Conti otel, Palmbecoh Otel, Clup Goodfellows gibi seçkin yerlerde sahneye çıkan Naim Akman,şimdi ise Bursa Do clüpte sahne alıyor.
he kıı...
umarım şeytanlaşmaz
bu gece görcez bakem.............kötükedihüso
Ben sadece bayram yarışmasını izledim kaydirigubbakcemile3 onun için fazla bilgim yokalışveriş masrafları yapımcı firmadan mı kızlar:uhm:
Yemekteyiz programının tekrarını izliyorum..Şu İlk yarışmacı Leyla 9 yaşından beri yemek yaptığını,babasının da ahçı olduğunu söylüyor..Ama bana sanki hayatında ilk kez yemek yapıyormuşçasına acemi geldi...kaydirigubbakcemile3
Bir de çok aheste ..Eli çok yavaş...-tatlicadiarzu-
merhaba arkadaşım ben yeni üye oldum ve forumda sürekli senin yazılarını görüyorum sadece durumunu merak ettim son mesajlarına pek göz atamadım hamilemisin sormak istedimkaydirigubbakcemile5kaydi
Yazılarımı görüyorsan ve aşağıdaki cetvelimi de görüyorsan hamile olup olmadığımı da anlamışsındır canımyerimseniben