Yemekteyiz - Show Tv

garibe helal olsun bi erkek olark solladı bnce leylayıı
yani çok çok şahane olmasasada sonuçta kaç çeşit vede uğraştrcydı hepsi
ama eli yatkın belli
o leylayada gıcık oldum
uydurktan 3 yemek yaptıı kendini bişey sandıı
o muratta gıcık bnce
nese devamını izlyecez bakalıım :))))

yaa böyle yarım yamalak vermeleri hoşuma gitmiyo. programın tamamını verinde izleyelim ağzı tadıyla.

evet yaaa.... önceden ne güzeldi..
ben gece seyredemiyorum.. diziler falan oluyo onlarıda kaçırmak istemiyom..

ne diyorsunuz adegül hanım..yarışmacımız kendi gününde uyuya kalmasın..(arkadaki sesden esinlendim bir an):roflol:

murat çok gıcık ve kaba biri.organizatör kadın çok bilmiş havalarında gereksiz konuşmalar yapıyor.leylada benim yaptığım yemekler deyip duruyor ne yaptın kızım yaptığın doğranmış etleri tavaya atmak iki biber doğradın pilavı da beceremedin zaten salata diye bişey yaptın uyduruktan.akdeniz yeşillikleriymiş bıktık bu akdeniz yeşilliklerinden de..yaşlı kadında kendi halinde ehh işte.geriye garip kalıyo iyi çocuk bence...

20 puan aldı
fazla bile
altı üstü bi et pilav çorba inanki tek ayağım üstünde yaparıım bn onları
[/QUOTE]

ne güzel hep özenirim siizin gibi becerikli insanlara ..ben bu akşamki bayanla yaşıtım ve bu kadarını bu kadar kısa sürede yapamam herhalde ..yada ancak bu kadar yaparımm ...ellerinize sağlıkka.s.

cnm bnm yaş ö.değil bn o bayandan nerdeyse 2 yaş küçüğüm
bnm ona sinr olduğum nokta 9 yaşından beri yemek yapıorum dio
doğru düzgün bi yemek çıkartmadı milletin önüne
bak dün ne kadar seeszdi anca donunu monunu gördük
bugün nasıl çaçaron harbi gıcık aldığım kadar varmış değilmi

fisfisfisCADIARZUbişey diyeceğim yaaa...bu yarışmacılar hep birlikte evden çıkıyorr...hepsi ayrı ayrı gidyor evlere güyaa ama hep aynı araba bütün yarışmacıları götürüyorr...nasıl oluyorr..hepsi arbaya tıkışıyordaa sanki teklermiş gibi puanlamamı yapılıyorr..ilginççç..:uhm::roflol:

sarı saçlı hanımm..ayağa kalkamıyor nasıl yapacak yemekleri çok merak ediyorumm...yardımla kalktı oturdu hepp...

bunlar kalan yemekleri döküyorlar mı dün leyla hanım dodur pilavı kims yemedi bile hepsi çöpe gitti desenize yazık

tüh yaa garibim garip kaldıı
o leyla cadısı ile aynı puanı aldı hakmı revamıı bee
bi onun menüsne bakın birde leylann
bi garibin masa düzenine bakıın birde leyla hanımın
birde hanım olcak tıı
garip ona bakarak katbe kat üstün hazırladı sofrayı yemeklerii

evt bide o sarı yaşlı teyze yazık gözünü açık tutamıoo hastalıktan yemkleri nasıl yapcak acaba

fisfisfisCADIARZUbişey diyeceğim yaaa...bu yarışmacılar hep birlikte evden çıkıyorr...hepsi ayrı ayrı gidyor evlere güyaa ama hep aynı araba bütün yarışmacıları götürüyorr...nasıl oluyorr..hepsi arbaya tıkışıyordaa sanki teklermiş gibi puanlamamı yapılıyorr..ilginççç..:uhm::roflol:

evet bizde puanlama bölümü gelince hep bunu konuşuyoz. nasıl oluyo herkes aynı arabadamı? yoksa tek tek binip puanları verip iniyolarmı??
bi espirisi var ama anlayamadım.

sarı saçlı hanımm..ayağa kalkamıyor nasıl yapacak yemekleri çok merak ediyorumm...yardımla kalktı oturdu hepp...

kendisi yemiştir herhalde. yasemin pilavını övdü durdu:))) kimsede dokunmadı hepsi ona kaldı:))
şaka bi yana çok yemek artığı oluyo hem israf hem günah. dünyada bukadar aç insan varken olacak şey değil bence.

X