- 7 Şubat 2007
- 5.050
- 4
- 54
bu akşamki dış sesin yorumlarına çok güldüm yaaa " pırasalarla birlikte tencerenn dibindeki teflonuda kazıyarak kaba aktarıyoruz"
aynen:roflol::roflol::roflol:
(aman garib bey ne yaptınız batatesler kaçtı):roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu akşamki dış sesin yorumlarına çok güldüm yaaa " pırasalarla birlikte tencerenn dibindeki teflonuda kazıyarak kaba aktarıyoruz"
murat çok gıcık ayrıcada o yaşlı kadın hep uyuyor gibi duruyor:bbo::enbuyukkk:
ne diyorsunuz adegül hanım..yarışmacımız kendi gününde uyuya kalmasın..(arkadaki sesden esinlendim bir an):roflol:
20 puan aldı
fazla bile
altı üstü bi et pilav çorba inanki tek ayağım üstünde yaparıım bn onları[/QUOTE]
ne güzel hep özenirim siizin gibi becerikli insanlara ..ben bu akşamki bayanla yaşıtım ve bu kadarını bu kadar kısa sürede yapamam herhalde ..yada ancak bu kadar yaparımm ...ellerinize sağlıkka.s.
cnm bnm yaş ö.değil bn o bayandan nerdeyse 2 yaş küçüğüm
bnm ona sinr olduğum nokta 9 yaşından beri yemek yapıorum dio
doğru düzgün bi yemek çıkartmadı milletin önüne
bak dün ne kadar seeszdi anca donunu monunu gördük
bugün nasıl çaçaron harbi gıcık aldığım kadar varmış değilmi
sarı saçlı hanımm..ayağa kalkamıyor nasıl yapacak yemekleri çok merak ediyorumm...yardımla kalktı oturdu hepp...
fisfisfisCADIARZUbişey diyeceğim yaaa...bu yarışmacılar hep birlikte evden çıkıyorr...hepsi ayrı ayrı gidyor evlere güyaa ama hep aynı araba bütün yarışmacıları götürüyorr...nasıl oluyorr..hepsi arbaya tıkışıyordaa sanki teklermiş gibi puanlamamı yapılıyorr..ilginççç..:uhm::roflol:
sarı saçlı hanımm..ayağa kalkamıyor nasıl yapacak yemekleri çok merak ediyorumm...yardımla kalktı oturdu hepp...