Yemekteyiz - Show Tv

ev sahibinin evde çizme ile dolaşması doğrumu bana garip geldi. ev sahibinin daha şık ve ev ayakkabısı giymesi gerekmezmiydi ?

şimdilik bir kişi hoşuma gitti
böyle biraz naif bir çocuk sankili
oyy....GARİBim benim...............................:eek:

programı maç gibi iki devreye bölmüşler.
hiç tadı kalmadı artık.
bu haftakileri izleme isteğim yok nedense.
9 yaşından beri yemek yapan hatun kaç senedir fazla çeşit öğrenememiş galiba.
birde nuray hanımmıydı ismi? ünlülerin koçluğunu yapıyormuş.
taylan kümeliye benzettim o kadını.
çoğu bu yarışmaya tanınmak için giriyor artık.....

iyi oldu bence yemek çeşitlerini öğrenmek için seyredenler ve kavgaları izleyenler olarak ayrıldı .........süper bence.dün yemek yapışını izledim.sonra merak bile etmedim nasıl kavga ediyolarmı diye....en iyi yöntemi bulmuşlar ..............

programı maç gibi iki devreye bölmüşler.
hiç tadı kalmadı artık.
bu haftakileri izleme isteğim yok nedense.
9 yaşından beri yemek yapan hatun kaç senedir fazla çeşit öğrenememiş galiba.
birde nuray hanımmıydı ismi? ünlülerin koçluğunu yapıyormuş.
taylan kümeliye benzettim o kadını.
çoğu bu yarışmaya tanınmak için giriyor artık.....

arkadaşım bende aynı fikirdeyim seninle zaten hangi program reting yapsa o programın içine ya durmadan reklam giriyor yada sürekli tekrar verilip ezberletiliyor

iyi oldu bence yemek çeşitlerini öğrenmek için seyredenler ve kavgaları izleyenler olarak ayrıldı .........süper bence.dün yemek yapışını izledim.sonra merak bile etmedim nasıl kavga ediyolarmı diye....en iyi yöntemi bulmuşlar ..............

aynen katiliyorum.zaten benim ilgimi ceken yemek yapilisiydi.bizde cok gec yayinlaniyor programi seyredecegim diye kizim gec yatiyordu. cok iyi oldu.
dunku bayanin eli hic hizli degildi, yemekleri de cok basit. bir de misafir agirlamayi bilmiyor, cok durgundu.showtv reyting kiracagiz diye seyredicileri kaybetti

Son düzenleme:
ya bu programıda 2 ye ayırdılar ya sinir oldum.saat 16-30 da başlar.dünün özeti ,yemek yapılması derken 19-00 olur.sonra 20-00 de başlar.yine özet derken asıl izlenmesi gereken yer 20,30 u bulur..hiç sevmedim...bıktım zaten bu özetlerden..
bir de evdeki halıları toplamış iyi etmiş..
o eldivenlerle de bulaşık yakıyanı ilk kez görüyorum.))
soğanı kesmesi çok komikti..eyvah bir yerini kesecek diye telaşlandım:))
yeni evli herşeyi almışta 200-300 lira verip güzel bir porselen takım alamamışmı? yada annesinde de mi yokmuş...

ya benım dıkatımı ceken herkes salatayı boyle mı yapıo ya bız karıstırırız ohh mıs gıbı sumak nane lımon sogan falan da koyarız bunlar ne sımdıye kadar daha hıc gormedım kesıp kesıp koyuyolar ustuste ..masa duzenı yok servıs yok soguk bı tavır leyla 9 yasımdan berı yemek yapıorum dedı ıyıkı daha once baslamamışkaydirigubbakcemile2 dıger kadında ay tertıp duzen benım ıcın cok onemlıdır benım yaptıgım yemeklerı yapsaymıs mutfak nasıl olurmus falan ayyy bayılaazaaayiiimmmcokacimcoook

ya şu leylanın oturması da gerçekten bir tuaftı.yani ben bile gözlerimi alamadım bacaklarından:))
kocası izledikten sonra kızmasa bari.))

hakikaten o ne oturuş öyle yani ellerinden kaçan eldivenler ellerini temizce yıka hiç kullanma daha iyi hem adanada onunla misafir mi ağırlanırmış bende bir adanalı olarak daha yöreselyemekler beklerdim yada en azından daha farklı yemekler beklerdim hiç yakıştırmadım açıkcası 4 aylık evli olup da tirin tirin olan nice kızlarımız var

biraz ukala buldum
bide oturuşu çok abesti koltukta

evet bizimde 10 yaşında kızımın bile o dikkatini çektii..anne altı görünecek nerdeyse dedi..evlisinn..tv ye çıkıyosun öle bir etek giyiyosunn..insan oturuşuna bir çeki düzen verir...birde yan oturdukiii...nerdeysee çamaşırın ipleri görünecek....:dilcikar:

ya birde şu pirinç pilavına tuaf tuaf isimler vermiyorlar mı...
yasemin pirinç pilavı da ne demek..alt tarafı pilav..pirincin çeşidini söylemeye ne gerek var..
yapanlar baldo pirinç pilavımı diyor...pirinç pilavı de geç git..
bizde zannediyorz ki bilmediğimiz bişi gelecek önümüze

alla o kadar açıldımı yaaa ben genelde yemek yaparken izliyorum sonrasına pek dikkatli bakmıyorum. yalaka zaten kayınvalidesi efendim anlayışlımıymış yardımcımıymış yemek konusunda..
ben o organizatöre üzüldüm 2 aylık evliyken eşi ölmüş gözleri dolu dolu anlattı. allah kimsenin başına vermesin ..

hakikaten o ne oturuş öyle yani ellerinden kaçan eldivenler ellerini temizce yıka hiç kullanma daha iyi hem adanada onunla misafir mi ağırlanırmış bende bir adanalı olarak daha yöreselyemekler beklerdim yada en azından daha farklı yemekler beklerdim hiç yakıştırmadım açıkcası 4 aylık evli olup da tirin tirin olan nice kızlarımız var

ora adanamıydıı aaa ben istanbul diye biliyodummm

hadı ya yazıkk ama genede ukala bı kadına benzıyor o ..duzensızlıge hıc gelemezmıs de gıttı elalemın mutfagına baktı hıjyennn hımm yok dedı-tatlicadiarzu- ben yaslıca olanını sımdılık tuttum agırbaslı bı kadına benzıyoryerimseniben

X