Yemekteyiz - Show Tv

ay ben de doymak bıle bılıyorum ,farketemeden aş erıyorum herhalde ,:roflol:

sadece patates salatası degıl ,sofrada kı herseyden canım cektı kaydirigubbakcemile3

hayırdır , nedim melise neden bu kadar iyi niyetle yaklaşıyor anlamadın

ay ben de doymak bıle bılıyorum ,farketemeden aş erıyorum herhalde ,:roflol:

sadece patates salatası degıl ,sofrada kı herseyden canım cektı kaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: hadi bakalım bir avazdakaydirigubbakcemile3

melis diyo ki yemeğim kalmadı, zaten kuş kadar yapmıştı yemekleri, balık dışında diğer yemekler tek kişilikti zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nedim denen adam insanların kafasını şişirip
enteresan bir taktik yapıyor
çağa ayak uydurması lazım
artık eskimiş numaralarla
iş yürümezzzzzzz buyrunnnnnnnnn

yarın bayağı şenlikli olcak, karadenizliyi yerden yere vurmaya devam etcek nedim ama o da bazı şeyleri hak etmiş olcak sanırım, teneke de getiriyo zeytinyağını, tenekeden döküyo falan:hulya:

ayol o Nedim Melis i rüyasında görse bile hayra yormasın aklinialirimsmilegerçekçi olsun acık

amma yılıştı ha

pınara büyük haksızlık yaptılar:umursamaz:

kac puan verdıler reklamdan sonra ızleyemedım :KK43:

14 canım
deniz:2
nedim:5
pınar:3
yılmaz:4

pınara büyük haksızlık yaptılar:umursamaz:

evet ama melis akıllı seçim yapmış yemeklerinin hiç bi riski yoktu, balık zaten balık, kalamar zaten kalamar, makarna, bibere peynir doldurdu vs...
pınarın yemekleri çok daha uğraştırıcıydı

Pınar için sevindim çünkü geçen yarışmada herkese iyi davranıp 2'şer puan vermişti.

İçime oturmuştu onun döneminde yarışan (et sote yapan ) bayana yapılan haksızlık

Çok yeirnde bir puan oldu.

Bugünkü kız çok başarılı değildi ama dürüst olduğu için kazansın isterim

aman salla gitsin bunlarda yemekmi bilyorlarrr
nasıl yıkadı o sebzeleriiii yaa içim kalktı bende ıspanak bişirdim yıka ayıkla iki saatimi aldııııaklinialirimsmile

Pınar için sevindim çünkü geçen yarışmada herkese iyi davranıp 2'şer puan vermişti.

İçime oturmuştu onun döneminde yarışan (et sote yapan ) bayana yapılan haksızlık

Çok yeirnde bir puan oldu.

Bugünkü kız çok başarılı değildi ama dürüst olduğu için kazansın isterim

ben pınarın ilk yarışmasını izlemedim

ama melis bencede dürüst, bu arada bence melisle pınar arasında garip bi rekabet var, bi kıskançlık seziyorum aralarında
:hulya:

Nedim gıcık olabilir ama gerçekleri de konuşmuyor mu? Koca bir şapkayla sofraya oturulur mu ? Saçma sapan şarkı sözleri ile bir şey yaptığını sanan bir adam..
Melis kazanırsa iyi olur...

doğruyu söylemeninde bir adabı vardır.

X