Yemekteyiz - Show Tv

yılmaz cahil adam görgüsüz ama iyi niyetli bence, ama nedim güya kültürlü, gel gör ki paçalarından kötü niyet akıyo, ayrıca kendi daha terbiyesiz, resmen kıza koltuk altın kokabilir dedi ya, siz bunu görmemişinizdir, sen bunu bilmezsin nerden bilcen, herkesi aşalğıyo, kıza sen yemek yapma güzellik yarışmaına git demeside bi aşağılamaydı ama kimse çakmadı, yılmaza yok sen hiç restorantta yemek yememişindir olsa olsa büfeye gitmişindir, adam ömrü hayatında o kadar aşağılanmamıştır hiç biyerde, kızlara asılacak kadarda futursuz, yoğun aşalık kompelxi var adamın, her gittiği yerde illaki başköşde oturcak haşmetmahap:hulya:

gündüz dikkat etmemişim, nedim gene baş köşeye oturmak istemiş ama melis bi bahaneyle oturtmamış bravo valla kızakaydirigubbakcemile3

best of best of olalı böyle bütün uyuzlar bir araya gelmemişti ay biri tutturmuş ben boşnağım biri lazım biri şaşıbeş biri mıymıy konuşuyor offf daraltıyolar valla akannehir

pınar melisi kıskanıyor o kadar belli kii...nedimde çok konuşuyor Allah çene vermiş gerisini koyuvermişkaydirigubbakcemile3

pınar melisi kıskanıyor o kadar belli kii...nedimde çok konuşuyor Allah çene vermiş gerisini koyuvermişkaydirigubbakcemile3

aynisini bende hissettim devamli kizin acigini bulup,elestirmeye calisiyor..gerci meliste yemekleri hazirlarken,sofra kurarken gizliden pinara satasti.dun nedimle iyi anlasiriz diyen pinar bugun melisi tuttu diye nedimi bombaliyor cok komik..

bence ikiside birbirini kıskanıyor, çünkü ikiside aynı yaşta, ikiside güzellikde iddalı, ikiside sarışınkaydirigubbakcemile3
ama pınar kesinlikle melisi alt edemez, çünkü melis çok cilveli
ilerleyen günlerde bu defada ben senden daha kültürlüyüm yarışına gircekler
kaydirigubbakcemile3

Şaşı bak şaşır Nedim, tek kelimeyle küstahlık abidesi..:mymeka:
diğer seride, bir ara gözüm takılmıştı..
İnanamadım bir erkeğin, bu kadar küstah davranmasına..akannehir
Pınarın şalvarlı kostümü harikaydı..-tatlicadiarzu-
Bizim burada da ,böyle giyer boşnak gelinleri..
Çok beğenirim..

pınar gerçek hayatında böyle soğukmudur acaba
hayır insan böyle bir insanla birşeyde konuşamaz.

melis bencede çok cilveli
bana samimi bir kız gibi geliyor.

pınarın mesleği hakkında bilğisi olan varmı kızlar.

O yazdıkları mesleklere de inanmayın.
Benim tanıdığım biri çıkmıştı..Mesleği uydurulmuştu

karadenezli iyi niyetli aslında...
nedimde sapıklık seziyorum..dün resmen kızı gözleriyle yedi bitirdiakannehir
deniz zaten sinsi ve şeytani...
melisi ilk kez gördüm bu yarışmada ama sıngle mı ne çıkartcakmış iyi tanıtımını yapıyor...yemek yaparkenki kıyafeti neydi kameramanlar ve tarkan bey bayram etmişdirkaydirigubbakcemile3

Melis in mutfak kostümü dikkatimi çekmişti..
Balerin desem değil,jimnastikçi desem hiç değil..
Striptiz kızları gibiydi..

Sırtı transparan kostümüne ne demeli?..
E hadi, o da üvertür kostümü olsun..
bayanssulusmile

dün melisin marketteki halleri neydi öyle yaa acayip şımarık bir kız kaydirigubbakcemile2

melis sıngle çıkaracak onun reklamında kendi çapında sanatçı :1closedeyes:
hele mıymıy dudağını garip şekillere sokup konuşmasına o el kadar penye elbiseyle yemek yapmaya çalışmasına sinir oldum
çok dikkat ettim altından iç çamşır giymemişti sadece üstte vardı altta yoktu ondan o kadar çekiştirdi garip garip yemek yapma lavabo başında durma şekilleri yaptı biyerim gözükecek diye :1shok:
ben pınarıda çok sevmedim ama enazından oram buram gözüksün diye antirik kuntirik şeyler giymedi hatta yemek yaparken ayağında numarası büyük bir ev terliği vardı
nedime diyecek bişey bulamıyorum
deniz böyle gıcık kadın olamaz
yılmaza ben bişey demiyorum kendi halinde zararsız adam
dünkü yemekler çok basitti tak tuk oldu bitti allah bilir tadı tuzuda yoktu, birkere kadayıf yapılırken hataylı olarak diyebilirimki alt katın kadayıfı serip iyice bastırılır sonra cevizi sonra 2.kattta konur ve elle iyice bastırılır o incecik olur bu koydu hepsini hooop oldu bitti
bence insanlar daha önce yaptıklerı yedikleri bildikleri yemekleri yapmalılar bilmiyorlar uyduruk uyduruk koyuyorlar sofraya :mymeka:

Meslekler yalan, evler yalan, yemekler yalan...
Programın adı da değişsin o zaman:
"Yalanlardayız..."

Meslekler yalan, evler yalan, yemekler yalan...
Programın adı da değişsin o zaman:
"Yalanlardayız..."

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bayan yarışmacıların derin göğüs dekoltelerinede anlam veremiyorum göğüsleri tabağın içine düşecek gibi
ben ''MEMEKTEYİZ' olsun diorum

alemsiniz kizlarrropuyorumnanaktan
canim cok hamsi cektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... kafamçokkarıştı

ya şu denizin ağzının üstüne bi tane koyasım var af buyurun:mymeka::mymeka::mymeka:

X