Yemekteyiz - Show Tv

aaa hazır revani kullanıyor ,laelaelaelaelae

hiç ugrasmamıs , zaten hazırdı kullandı puan vermiyecegim , kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismile

tv çıkaçam diye mutvaktaki giydiği elbise çektiryor habire habireeeeeohaoldumsmile
ohhhhhhhhhhh ne bicim yemekteyiz ya kiyefetteyiz olsaa
çekiştir çekiştirrrohaoldumsmile

adam yarışmıyo ki, gır gırına, koyvermiş işte, buğlamanın haline baksanıza zehir gibi acı oldu o, adam kazanamayacağını düşündüğü hiç hiiiiç kafasını yormuyokaydirigubbakcemile3

Nedim ve Yılmaz sadece çağırıldıkları için buradalar. ıkisi de kazanamayacağını biliyor.
Nedim, bu gıcıklıkları da bilinçli yapıyor. Muhtemelen işle ilgili reklama ihtiyacı var.
Yılmaz da bir Okan daha bulur muyum diye geldi herhalde. Çünkü onu Okan'dan başka kimse birinciliğe layık göremez.
Melis ve Pınar tamamen para için yarışıyor. Biri soğuk, biri biraz fazla sıcak. Ama ikisi de Nedim'den daha fazla insan.
Deniz çok sinsi ve sanırım kendisi de niçin burada bulunduğunu bilmiyor. Dolayısıyla ben de bilmiyorum...

tarkanın esprilerde güzeldi yanlız yılmaz yemek yaparken

pınarla melisin arasındaki kıskançlık iyice gün yüzüne çıkcak, şu simili gerçek olabilir:
alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3

bu nedim manyak ya, melis başa ben oturcam dedi, o göbekle bi kıvrak hamle yapıp gene kaptı baş köşeyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nedim, okan karacan kim dedi, okan çok bozulmuşturkaydirigubbakcemile3

okan sizinle yemek yemek isterim deyincede amma kabardıkaydirigubbakcemile3

işte bugun gerçekten aç kaldılar, ben olsam bende aç kalırdım bu yemeklerlekaydirigubbakcemile3

yani kiyafetin uzerini cekiyorr sonra altindan cekiyo bu defa ustu aciliyor giy madem adamakilli bisey..cekistieceksen giyme kardesim diyorumolumunekankayizsmile
bugun ben o yarismada olsaydim kesin actim..

bu şaşıbeş nedim kafamçokkarıştı ne zannediyor kendisini insanların durumlarıyla nasıl dalga geçiyor demekki onun evinde öyle bir örtü varmış onu kullanmış ne kadar saygız bi adam ya evet o kapitone dolap içleri içindir ama o onun imkanı evi zaten görüyor bunu dile getirmenin ne alami var bu hakandan beter :eek:lmaz:

benimde anne babamda boşnaklık var ama
ordaki bayan Allahım sürekli Boşnaklığını dile getiriyor...
bir kere dersin...acaba takıntısımı var CADIARZU

hepsini çok yadırqadım ben şu anda yaa
adama nasıl davranıyorlar..
resmen dalqa qeçiolar..
çok ayıp çokkk... :kızgın:
bi insanla bu kadar dalqa qeçilmez ! :mymeka:
şuanda yılmaz beye çok üzülüyorum qerçekten
çok sessiz duruyor bu kadar aşağılanmasına rağmen sesini çıkartmıyor.
senağlama
ben onun yerinde olsam ordaki bütün tabakları qeçirirdim başlarına
özellikle adını bilmiorum ama şu baş köşede oturan şaşı adam varya
nedim midir ne zıkkımdır
tam bir qerzekk !!!! :eek:klava:
ay çok sinirliyim daha fazla yazamıcam..
yazarsamda hiç uyqun şeyler yazmıcam :mymeka:

X