Yemekteyiz - Show Tv

evet cnm
hepsı elıt ınsanlar bellı

bırtek yaslı adamdan hoslanmadım
hanı vardıya anadolu cocuguyum ben dıyen ankaralı
aynen ona benzettım
herseyı cok bılıyor

yanlız var ya, ben sarıdan ve dünkü hanımdan bişeyler bekliyorum kaydirigubbakcemile3
osman zaten kendini belli etti
ikizlerin kabalık derecesinde bişeyler yapcaklarını düşünmüyorum şimdilik
:hulya:

Sürekli otelden bahsediyor osman bey..

Dedikleri dogrudur,bende turizmde calisiyorum.

Ama bu yarismanin formati OTELDEYiZ degil ki...

abartmaya gerek yok bence..

Yıllardır türlü türlü börekler yaparım, değil 1 saat, 1 gün beklese üstü kurumaz.
Bu insanlar bu kuru kuru börekleri yapmayı nasıl beceriyorlar merak ediyorum.
Dünden ıspanaklı böreğim var, yumuşacık üzeri.
Anlayamadım doğrusu...

Yıllardır türlü türlü börekler yaparım, değil 1 saat, 1 gün beklese üstü kurumaz.
Anlayamadım doğrusu...

bir börek delisi olarak senden bir tarif rica edebilirmiyim ablacim:kedi:

Anlayamadım doğrusu...

aaaa bende kurutuyorum üstünü niye öyle diyosun ama:gitme::gitme:

ver bakalım püf noktanıkaydirigubbakcemile3

Ben geçende hazır yufkadan patatesli börek yaptım, söylerken utanıyorum ama fırından kuru çıktı..:kedi:
Yağ gezdirmiştim halbuki arasına..Annemi aradım, nemli bezle kapat üstünü dedi, kapadım düzeldi ama resmen diyet böreği gibi oldu.mafoldumben

bir börek delisi olarak senden bir tarif rica edebilirmiyim ablacim:kedi:

Tabii ki güzelim. İşin sırrı üzerine ve içine sürdüğün harçta.
Bol yoğurt ve sıvı yağ karışımı hazırlayıp yufkaların arasına sür. Aynı karışımı böreğin üzerine de dök. İstersen içine yumurta da kırabilirsin ama ben hiç kullanmam yumurta.
Fazlaya kaçmadan süt de ilave edebilirsin.
Sakın böreğin üstüne sadece yumurta sarısı sürme, o zaman Aslı'nın böreğine döner işte. Testere ile kesmek zorunda kalırsın.
Afiyet olsun bebeğim.Şeniz

Bol yoğurt ve sıvı yağ karışımı hazırlayıp yufkaların arasına sür. Aynı karışımı böreğin üzerine de dök. İstersen içine yumurta da kırabilirsin ama ben hiç kullanmam yumurta.
Sakın böreğin üstüne sadece yumurta sarısı sürme, o zaman Aslı'nın böreğine döner işte. Testere ile kesmek zorunda kalırsın.

hııımm, benimkiler yumurta yüzünden kuruyo o zaman, saol anuşka bi daha kini böyle denicemopuyorumnanaktan

Ben geçende hazır yufkadan patatesli börek yaptım, söylerken utanıyorum ama fırından kuru çıktı..:kedi:
Yağ gezdirmiştim halbuki arasına..Annemi aradım, nemli bezle kapat üstünü dedi, kapadım düzeldi ama resmen diyet böreği gibi oldu.mafoldumben

canim ya kiyamam nasil güldürdün benikaydirigubbakcemile3
cok yasa emiŞeniz

iste simdi hatami anladim :kedi: üstüne sürmüyordum hic o harctan :kedi::kedi::kedi:

Cok yasa sen ablacim,cok tesekkür ederimŞeniz

X