Yemekteyiz - Show Tv

artık canan birinci olur gibi geliyor aman zaten artık izlerken bile yapılan oyunların yerini söylencek
cümleleri tahmin edebiliyoruz...herkesde bir kurmaca var...
dünkü bayan için biraz önyargım vardı ama bu düşüncem değişdi diğerlerine göre içden biri ...
içinden gelenleri söylüyor oy kaygısı yok...zaten herkes evlenmesine takdı kendilerine eğlence buldular tabi...ama bayan buna bile alınmıyor aksine geçmişde yaşadıklarını eğlenceli bir şekilde içtenlikle anlatıyor...

Ben de okuldan çıkıp eve geliyorum, çocukları doyurup dersaneye yolluyorum, evi derleyip topluyorum, yemek yapıyorum, tam işim bitiyor "Yemekteyiz" başlıyor.
Evlendirme programları da beni açmadığından mecburen yemek programını izliyorum.
Aslında ben bir çok yemek tarifi aldım bu programdan. O yönüyle işe yaradığını söyleyebilirim.
Ben birtek paçanga böreğini öğrendim kaydirigubbakcemile3

Ben birtek paçanga böreğini öğrendim kaydirigubbakcemile3

biri paçanga mı dedikaydirigubbakcemile3

100 kere yapılınca öğreniliyor haliylekaydirigubbakcemile3

ben zaten genelde alışveriş ve yemek yapma kısmını seviyorum yemek yedikleri bölümde ev hareketlendiği için izleyemiyorum pek, bazı akşamlar tekarı çıkarsa belki o da

ama bende çok yemek öğrendim, yaptımda
:hulya:

Paçangayı öğrendim bende ama herkes farklı yapıyor sardıktan sonra yumurtaya sonrada galeta ununa batırıyorum çok daha güzel oluyor öyle kimileri de sadace yumurtaya batırıp kızartıyor

Şimdi olsada sıcacık yense ne güzel olur cokacimcoook

aynen öyle izleyecek bişey olmadığı için izliyorum ve belki yemek öğrenirim diyede bakıyorum ama henüz daha ordan öğrenipte yaptığım bir yemek yok o ayrı :nazar:
kalite düştü insanlar olmadık kavgalar konuşmalar yapıyor yemek yapmayı bilende bilmeyende giriyor ne o öyle anlamadım
bide dikkatimi çekti bazı yarışmacılar kendi evlerinde yarışmıyor mesela dirende kendi evinde değildi bana kalırsa eşyaları yerleştirmedi dolaba falan kırılan bardağı temizlemedi, süzgeci ara ara bulamadı telefon açtı öğrendi, zaten önce ev arkadaşım dediği kızla alışverişe gittiler 2 öğrenci o koca villa yaniiii
diğer haftalarda yarışanlarda da vardı bence mesela bir kadın vardı adını hatırlamıyorum piknik tüpünde kadayıf pişirmişti hatırlayan varsa bence o evde okadının değildi o salaşlığına o elbisenin altına ince çorap ve ev terliği giymesinden o koca lüks evde oturacağı aklıma gelmiyor,daha çok var tek tek anlatmicam dikkat edin çoğu yarışmacı evi olmadığını söylemiyor

haklısın arkadasım bahsettıgın bayanı daha once burda yazmıstım.o ev kızının evıymıs zaten.kendısı bunu acıklamadı tabıkı tv.de

Bu yarışma bana bugün birşey kattı arkadaşlar..
ınsanları tanımadan yargılamamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Gerçi bu laf söylenilir ama bugün canlı şahit oldum.Diren'den bahsediyorum..Gerçekten içinde vicdan duygusunu barındıran bir insanmış.Helal olsun.
Ve Canan hanım, ilk gün çok hanımefendiydi kendisi ama bugün resmen masada hakaretlerde bulundu..ınsanları kültürsüz diye yargıladı..Eğer yaptığın işin gerçekten mükemmel olduğunu düşünüyorsan, susacaksın..Çok konuşarak, millete laf sokarak yaptığın mükemmelliği ancak çirkinleştirirsin..
Bu programda çok çıkıntı olmayacaksın!!Çıkıntı olursan insanların tepkilerini alır ve göze batarsın.
Bak Orhan'a ; ne güzel bir misafirperverdi..Suratı asılmadı,isme yazılmış banyo havlularını ne güzel düşünmüş helal olsun, hele o gavurdağı salatası; yarışmadaki 3 bayandan da güzel görünüyordu salatası..
Uzun lafın kısası çok memnunum sonuçtan, kendini beğenmiş ukala insanlardan hiç haz etmem, mütevazi olan kazandı..

İnsanları tanımadan yargılamamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Gerçi bu laf söylenilir ama bugün canlı şahit oldum.Diren'den bahsediyorum..Gerçekten içinde vicdan duygusunu barındıran bir insanmış.Helal olsun.
Ve Canan hanım, ilk gün çok hanımefendiydi kendisi ama bugün resmen masada hakaretlerde bulundu..İnsanları kültürsüz diye yargıladı..Eğer yaptığın işin gerçekten mükemmel olduğunu düşünüyorsan, susacaksın..Çok konuşarak, millete laf sokarak yaptığın mükemmelliği ancak çirkinleştirirsin..
Bu programda çok çıkıntı olmayacaksın!!Çıkıntı olursan insanların tepkilerini alır ve göze batarsın.
Bak Orhan'a ; ne güzel bir misafirperverdi..Suratı asılmadı,isme yazılmış banyo havlularını ne güzel düşünmüş helal olsun, hele o gavurdağı salatası; yarışmadaki 3 bayandan da güzel görünüyordu salatası..
Uzun lafın kısası çok memnunum sonuçtan, kendini beğenmiş ukala insanlardan hiç haz etmem, mütevazi olan kazandı..

vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende canan hanımın birinci olacağını düşünüyordum.

ama kendisi müstehzi bakışları,sürekli alaycı tavırlarından kaybetti.

özellikle diren hanım yemeği beğenip yedi diye söylemediğini bırakmadı.

neredeyse tabağı kadının önünden çekecekti.kendi sırası geçince mütevaziliği

bitti.sevindim açıkcası orhan beyin kazanmasına.canan hanımda sırf birinci olmak için

1 puan verdi....

orhan nasıl kazandı anlamadım, karışık ızgarayı tavada yağda pişirdi, afyon lokumu diye milletin önüne krem şanti koydu berbat bir mutfak tecrübesi var hayatında ilk defa girmiştir eminim ama bu haftakilerin içinde kötününün iyisi oldu diyebilirim CADIARZU

İnsanları tanımadan yargılamamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Gerçi bu laf söylenilir ama bugün canlı şahit oldum.Diren'den bahsediyorum..Gerçekten içinde vicdan duygusunu barındıran bir insanmış.Helal olsun.
Ve Canan hanım, ilk gün çok hanımefendiydi kendisi ama bugün resmen masada hakaretlerde bulundu..İnsanları kültürsüz diye yargıladı..Eğer yaptığın işin gerçekten mükemmel olduğunu düşünüyorsan, susacaksın..Çok konuşarak, millete laf sokarak yaptığın mükemmelliği ancak çirkinleştirirsin..

noktası virgülüne sana katılıyorum canım. orhanın kazanmasına çok sevindim canan tamamen oynadı herkesede düşük puan verdi ama kaybeden kendi oldu

orhan kazandı.
bayanlardan birinin kazanmayacagını tahmin etmiştim zaten

bu haftakilerde daha şık görünüyorlar bakalım nasıl olacak.

Orhan'ın kazanmasına sevindim. Para gerçekten yeri buldu diye düşünüyorum.
Biz ekran başında lezzetler hakkında fikir sahibi olamıyoruz; ama sofra düzeni, şatafat her şey demek değil.Güleryüz, tatlı dil bence en önemli kriterler. ınsanlara tepeden bakmayacaksın, onları aşağılamayacaksın. Bu anlamda Orhan ve Gülay'ı beğenmiştim. ıkisini de son derece samimi ve insancıl bulmuştum.

Bu hafta çok renkli geçeceğe benziyor. ılginç ve hoş tipler var. Kaçırmamak gerek.

X