Yemekteyiz - Show Tv

Ayy hepsi 2'şer puan verdiler çok bile bence toplam 8 puan aldı.
Dünkü kadına gerçekten haksızlık oldu...:umursamaz:

Ay Allahım nasıl bir konuşma biçimidir o öyle, tam concon bu kız ya...Ama hakkını yemiyeyim, masada geçen minnoş ve kızkardeş muhabbeti güldürdü beni :dance:

Bu sarışın kız nası bişey böyle yaa midem kalkıo o konuştuğu zaman..
Çok kötü bi ev sahibiydi ilk günki kadına haksızlık yaptılar azcık azcık paunları werdiler buna ne wercekler acaba 0 vermeleri lazım öteki kadına verdikleri puana nazaran..
Ay bide kızıl saçlı kadında bu kızın evinde doyduğunu sölüo..
Parmaklarında tüy var diye beğenmemiş bitane adamı..
Bitanesinin halası çirkinmiş kız halaya benzer die onuda istememiş..
Biri kemer takmamış...
Hey Allah'ım yarabbiimmmmm kafamçokkarıştı
akannehir

evet canan hb hakkını yediler insan bu kadar az puan veririmi bu yarışmanın benzeri azerbeycanda yapılıyor adamlar hep yüksek puan veriyor bizde daha henüz 10 puan veren yok yuh yazıklar olsun :umursamaz:laelaelaelaelae

AY ÇOK GÜLDÜM BU YORUMA AY İLAHİ ÇOK YAŞAAAAAAAAAAAAAAAAAA
a.s:roflol:

aynen ya tam bar şarkıcıları gibi olmuş makyaj desen kleopatra gibi resmen
gül anacım ne güzel işte opuyorumnanaktan

ayyy o nasıl bir mini. hani bacaklarda labut maşallah. güzel olsa şöyle sütun gibi uzun tamam da .. neyine bu kadar kısa mini kardeşim. taşıyamıyorsun ki onu.
sarı saçta abes durmuş. yakışmamış. ayy. çok basit bir görünümü vardı.
yemekleri gibi..

okişcim haklısın saçlar felaket zaten etek desen facia gösterecek ya bir yerlerini

Ay Allahım nasıl bir konuşma biçimidir o öyle, tam concon bu kız ya...Ama hakkını yemiyeyim, masada geçen minnoş ve kızkardeş muhabbeti güldürdü beni :dance:

neydi o minnoş olayı kaçırdım ben bunu kedi vardı ona mı diyordu

bugünki kadının eline bi kırbaç verseler tam olurdu yani ,o kıyafet neydi öyle striptiz barlardakiler gibi makyaj akmış gitmiş ,saçlar bi tuhaf ,çok ilginç bir insan dı ,dünki kadın çok hanımdı hakkı yendi valla ,bugün bile hanımlığını korudu doğrusu ,bu gruba hiç yakışmamış ..

bugünki kadının eline bi kırbaç verseler tam olurdu yani ,o kıyafet neydi öyle striptiz barlardakiler gibi makyaj akmış gitmiş ,saçlar bi tuhaf ,çok ilginç bir insan dı ,dünki kadın çok hanımdı hakkı yendi valla ,bugün bile hanımlığını korudu doğrusu ,bu gruba hiç yakışmamış ..

yemekten anlamıyorlar sadece kendilerini göstermek uğruna bu programa katılanlara
sinir oluyorum, bence türkiye'ye ve yurtdışına rezil oluyorlar
kaydirigubbakcemile

neydi o minnoş olayı kaçırdım ben bunu kedi vardı ona mı diyordu
Kıza sordu şu limona alerjisi OLMAYAN adam (isimlerini ezberlemedim :kedi:)
Siz mi yaptınız bunu diye, sarı hatun da; "yok minnoşla yaptım" dedi.
Adam da "minnoş kim" dedi, hatun da "kızkardeşim" dedi, adam; "ben de kediniz minnoş sanmıştım, kedi ismi gibi minnoş" dedi.Hatun da "Kedimin adı minnoş" dedi.Adam :"ablanızın adı ne peki" dedi.Kız "Minnoşş" dedi.Adam da "nasıl yani hem ablanızın hem kedinizin adı mı minnoş" dedi.Hatun da "kedim minnoş kedim benim kızkardeşim" dedi, al dedi kendini de dedi git dedi :roflol::roflol:
Yani bir iletişim kopukluğu yaşadılar.

Kıza sordu şu limona alerjisi OLMAYAN adam (isimlerini ezberlemedim :kedi:)
Siz mi yaptınız bunu diye, sarı hatun da; "yok minnoşla yaptım" dedi.
Adam da "minnoş kim" dedi, hatun da "kızkardeşim" dedi, adam; "ben de kediniz minnoş sanmıştım, kedi ismi gibi minnoş" dedi.Hatun da "Kedimin adı minnoş" dedi.Adam :"ablanızın adı ne peki" dedi.Kız "Minnoşş" dedi.Adam da "nasıl yani hem ablanızın hem kedinizin adı mı minnoş" dedi.Hatun da "kedim minnoş kedim benim kızkardeşim" dedi, al dedi kendini de dedi git dedi :roflol::roflol:
Yani bir iletişim kopukluğu yaşadılar.

offff ya tam komedi olmuş desene :roflol::roflol:
sarışın da zaten minnoş gibi maşallah :nazar: başını okşasan mırıldanır kesin sırnaşık şey

dunku bayan burunu tikali gibi konusuyordu cok tuhafti..saclar tam felaket..peruk gibi geldi bana..kiyafeti de yemege uygun degildi tam bir felaketti..

dunku bayan burunu tikali gibi konusuyordu cok tuhafti..saclar tam felaket..peruk gibi geldi bana..kiyafeti de yemege uygun degildi tam bir felaketti..

evet peruktu, makyajıda evvelsi günden kalmaydı bence, taze makyaj öyle olmaz

diyorum ya esra-ceyda kardeşlerin kuzenmidir nedir
kaydirigubbakcemile3

hatta dişlerinde de bi tuhaflık vardı, onlardamı takma neakannehirakannehir

evet peruktu, makyajıda evvelsi günden kalmaydı bence, taze makyaj öyle olmaz

diyorum ya esra-ceyda kardeşlerin kuzenmidir nedirkaydirigubbakcemile3

hatta dişlerinde de bi tuhaflık vardı, onlardamı takma neakannehirakannehir

makyaji unutmusum benkaydirigubbakcemile3citir gibi gorunmeye calismis ama makyaj ve perukla yuzu cok yasli gorunuyordu..sanki yarismayi da bilmiyor gibi agresifti..:hulya:

bugün yarışan baya bi iyiydi galiba

kimse nolduğunu yazmamış..

(ben dersaneden dolayı izleyemiyorumda :kedi:)

Dünkü arkadaş beş çeşit yemekle cebelleşip durdu.
Bir de kabak tatlısını yaktı. Öyle böyle bir yanık değil, resmen kömür oldu.
Çok düşük de puanlar aldı zaten.
Favorim Canan hala biirinci...

Dünkü arkadaş beş çeşit yemekle cebelleşip durdu.
Bir de kabak tatlısını yaktı. Öyle böyle bir yanık değil, resmen kömür oldu.
Çok düşük de puanlar aldı zaten.
Favorim Canan hala biirinci...

o kabak tadlısını bende yapıyorum ama yakmıyorum resmen milleti yanık ile zehirledi
kan şekeri tavan yapmıştır millete
:eek:klava:

Canan hanım, hiç evlenmemiş olan bayana koca bulmakta kararlı anlaşılan delikafaduldenBen Canan hanımdan korkuyorum ya, gözlerini belertip belertip öğretmen edasıyla kaşını kaldırıp, dikiyo ya bakışlarını karşısındakine :1shok::1shok: O tarzıyla bana "bu yemeği nasıl yaptınız" diye sorsa kekelerim :smiley-cool:

X