Yemekteyiz - Show Tv

Ümit beyin menüsü cok güzel tamda benim damak tadima uygun yemekler..Bakalim yarismacilar ne bahaneler uydurup,olayi yine showa cevircekler.

kızlar bülent ersoy kılıklı nil nasıl yazıyo ümite inanamadım ya resmen adamın üstüne atladı girişte yaa :))))))))

ayy naim,in şarkısı çalıyor mutfakta düğün evi gibi.

pek şenlikliler................

ne salak kız yarabbim kendini ümitin karısı sanıyo mutfağı bi sahiplenişi var yerlere yatıyoruz burda

bu kadar terbiyesizlik olmaz..o kadın naptı onlara..her ne olursa olsun böyle bir terbyesizlik olamaz..kadını yalnız bıraktılar hepsi mutfakta..hepsi kör cahil bizde bunları bişi zannedip izliyoruz allahın cahil saygısızlarını

ohh be bu kız hakkında birtek ben böyle düşünmüyormuşum....Allah'ım karşılaştırma böyle bir kızla yaa.kendini düşürdüğü durumlara bakk...

evet ben de çok yadırgadım mutfağa geçip kadını yalnız bırakmalarını ama bunların hepsi Nil'in oyunları. çok sinsi bir kız.

bir de ağız burun yamultuyonil, sahra hanım konuşurken.sahranın yerine olsam kafasına bir mantı geçiririm o da rahatlar ben de kanal da reyting rekoru kırar:)))

bu kadar terbiyesizlik olmaz..o kadın naptı onlara..her ne olursa olsun böyle bir terbyesizlik olamaz..kadını yalnız bıraktılar hepsi mutfakta..hepsi kör cahil bizde bunları bişi zannedip izliyoruz allahın cahil saygısızlarını

kesinlike haklısnız ya diyecek bireşy bulamıyoruj ..sanki bir te k ümit telaşlı , bir tek onun yardıma ihtiyacı vardı ..nilde salata tabağını lamayanlar mutfaktan çıkmadı ya..o yok olsun canım .bu yok olsun canımm..hepsi bir melek..iki yüzlülük başka birşey değil..

X