Yemekteyiz - Show Tv

ikbal hangısyıdı ya,cok ızlemedım bu bolumu ama tıpllerı gormustum.

bırde bu hafta kı erkekler ne guzeller oyle ,bıyıklı bıyıklı
kaydirigubbakcemile3

Cuma günü izleyemedim ben ve birinciyi çok merak ediyordum. ıkbal olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Ana yemeğini bile kedilere kaptırdı.
Bence halk oylaması geri gelmeli...

ya bşrde bu gücçük gülşenin bir ara eliyle yemesi ve parmağını da yalaması çok seksi idi..ayyy üdedim napıyor bu böyle..evliymiş birde yani öyle yazıyor..ayyy çokkk kötü..eşi kızmasa bari:)

ya bşrde bu gücçük gülşenin bir ara eliyle yemesi ve parmağını da yalaması çok seksi idi..ayyy üdedim napıyor bu böyle..evliymiş birde yani öyle yazıyor..ayyy çokkk kötü..eşi kızmasa bari:)

ay eşi hamile bideeeee, ikballe pek bi kurlaşmış arkadaşlar öyle diyo

bu haftaki yarışmacılarda bomba, eskiden bi favorim olurdu, artık favori bulamıyorum ya, son haftalardakiler hep birbirinden gıccık çıkıyo

ayy yandık valla bu hafta 2 ses sanatçısı var, gerçekten çok değişik suprizler yaparlar artık:roflol:

yemek yapacak olan bayanın eşi lise öğrencisi gibi ya
kaçırdım yaşları kaç bunların ya

valla ses sanatçılarıyla, ürün müdürü sarışın 29, ev hanımı 40 bugun yarışcak olanları bende kaçırdım, haklısın ya oğlu gibi duruyo sanki

bana ev hanımı arıza gibi geldi

Son düzenleme:
kızlarya buğün yemek yapan yeni evli galiba
kocası kadını öve öve bitiremedi
her işe o koşuyor
adamın niye bukadar zayıf olduğunu anladım:)):

kızlarya buğün yemek yapan yeni evli galiba
kocası kadını öve öve bitiremedi
her işe o koşuyor
adamın niye bukadar zayıf olduğunu anladım:)):

valla kadın kaç yaşında saçtan ve makyajdan anlayamadım ama adam 20 yaşında ya var ya yok gibi duruyo

ay yok bende hatlar karıştı ya, tek ses sanatçısı var 29 bide bankacı var o 28 yaşındakaydirigubbakcemile3

X