Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu Gamze, şarkıcı Güllü'nün gençlik hali gibi, bana rüküş geldi..
Diğer annesine bakan şarkıcı çocukta haftanın yumuşağı olsa gerek :1closedeyes:
Hepsi 2 verdiler kadına, bence kesin Sercan yüzünden sırnaşık şey
biz chess'e ,kk İzmir buluşmasında laf atıyoruz hıc bıze cevap vermıyor :umursamaz: :dilcikar:
şikayet ettım ıste senı en cok yazdıgın topiğe ,birazdan gidip askı memmu ya da yazıcam :1ninca:
ben ızlemedım yahu bugun de bir baktım ,adamın bırı sarkı soyluyordu kapattım hemen kaydirigubbakcemile3
ben bugünkü kadının elinden diğil yemek yemk su bile içmem midem bulandı resmen ne iğrenç bi giyinme tarzı kimseyede kolay kolay iğrenç demem kelimeden de hoşlanmam zaten ama bu kadın hakediyo bişey giymeseydi bali herbişeyini görmüş kadar olduk seni kocan izliyo ailen izliyo bu ne rezaler insan kendine bi çekidüzen vermezmi hiç mi ayna yok evde 8 puan ona çok bile evli barklı kadınsın çocuğunda var düpedüz terbiyesizlik zaten ille bitanede totoş sokuyolar yarışamaya totoşlar yarışıyo yarışması olarak değiştirsinler bence adını yarışmanın
bide alışverişten dönünce ben üzerimi değiştireym siz evi gezin dedi ama üzerini değiştrmeden geri geldi ::) anlamadı ben :)
:roflol::roflol::roflol:
ay doğru valla çok dikkatlisin