Yemekteyiz - Show Tv

ayy tatlı servisi yapılırken fatih ile ikbal kıza yardıma gidince ikbal fatih in parmağındaki pastayı yaladı öğğ bide titizlikten bahsediyorlar

vay be gene haksız yere biri kazanda müthiş kadın ikbalakannehir
zaten hak edende yokdu ya yarışmada neyse....
Allahım ya bide kimlikleri getirmemişmi görgüsüzlüğün bu kadarı artık...
ev sahibi bayanda baya bi kendini boyunu posunu gösterdi...
fatih bey gene kişilk karmaşası içindeydi ....
hakan beyin performansını düşük gördüm iltifat edemedi bugün ikbale....

Hakan ile İkbal neydi öyle yaa, dün Hakan'dan İkbal'e iltifatlar, İkbal'den Hakan' a "az puan verdim" demeler, özür dilemeler, Hakan eşinden iyi bir zılgıt yemiştir kanımca kaydirigubbakcemile3
Toy Gülşen'in evinde duvarındaki kocasıyla beraber olan siyah beyaz resimler çok hoşuma gitti benim, bu da içimde kalmasın ondan yazdım :hulya:

Aaaaaaa ıkbal mi kazandı:bbo:,ben de seyredememiştim bugün sağolun arkadaşlar.Haberleri alıyorum burdanopuyorumnanaktan

Hakan ile ıkbal neydi öyle yaa, dün Hakan'dan ıkbal'e iltifatlar, ıkbal'den Hakan' a "az puan verdim" demeler, özür dilemeler, Hakan eşinden iyi bir zılgıt yemiştir kanımca kaydirigubbakcemile3
Toy Gülşen'in evinde duvarındaki kocasıyla beraber olan siyah beyaz resimler çok hoşuma gitti benim, bu da içimde kalmasın ondan yazdım :hulya:

Hani karısını çok seviyodu, karısı onun herşeyiydi, hamile bide karısı:mymeka:

Hani karısını çok seviyodu, karısı onun herşeyiydi, hamile bide karısı:mymeka:
Ama bunu Fatih farketti dimi.Dün akşam ya da bu akşamdı, yanlış hatırlamıyorsam Hakan iltifat ederken, Fatih "Hakan bebek geliyordu dimi" diye sordu Hakan'a.Hakan'da anlamamış gibi yapıp onayladı kaydirigubbakcemile2

neeeeee, nasıl yaniakannehirakannehirakannehir

ben izlemedim yemek yeme kısmını

bugün onlar pek iyi anlaşdı dans ettiler ben de anlamıyorum bunları yarım saat önce resmen kavga ediyorladı sonra dans ettiler
dün hakan iltifat etti ikbal e kadın kendini dünya güzeli hissetti bi anda bi havalardaydı

Bayanlar bugüne kadar bu programın bu kadar edep sınırlarının aştığını hiç görmemiştim.

İkbal beni ve annemi şoke etti.

Milletin parmağını yalamalar,bardağından su içirmeler

Tüm erkeklere göz göre göre asıldı

Terbiyesiz kadın :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Bayanlar bugüne kadar bu programın bu kadar edep sınırlarının aştığını hiç görmemiştim.

İkbal beni ve annemi şoke etti.

Milletin parmağını yalamalar,bardağından su içirmeler

Tüm erkeklere göz göre göre asıldı

Terbiyesiz kadın :eek:klava::eek:klava::eek:klava:

evet ya çok gıcıktı birbirlerine su içiriyorlar yemek yediriyorlar sonra kavga ediyorlar tuhaftı bunla
hele o parmak yalama iğrençti

tehessüf ederim üç üni. bitirmiş, hem yazar hem fotografçı, hem gazeteci hem vs...kaydirigubbakcemile3

ya üzüldüm izlemediğime, tekrarıda yok iyi mi, karısı naptı acaba hakana

Tekrarları oluyor sitelerde diziport diye araştır.Her şeyin tekrarı var

ya ben ikbalin 3 . üniv falan bitirdiğini sanmıyorum..öyle çok kafa patlatacak bölümlerde okumamış (hukuğu saymazsak) birde 3 üniv bitirmiş ise 3 diploma olur..hadi birisini hukuk okumak için verdi ,geri kalan 2 si nerede peki....bencede evlenmesi lazım acil tarafından

X