Yemekteyiz - Show Tv

ben ilk defa antalyada yedim bu piyazı,köfteyle verirler. ben çok severim. tahinide çok yakıştırırım. ayrıca kabak tatlısınada cevizle beraber tahin koyarlar. oda çok güzeldir.

kabak tatlısı ceviz ve tahin gayet uyumlu görünüyo ama kuru fasulye ne alaka diyo insan, tadına bakmadan peşin hüküm vermemek lazım belkide

ya bu ikbal ne kadar komplexli ne garip bi kadın ya, üniverste kimlik kartlarını getircek yarın inanamıyorum, kime ne senin kaç üniveste bitirdiğinden:bbo::bbo:
bide millete sizinde diplomalarınız görecem diyo, işe alcak sankikaydirigubbakcemile3

ben bu yarışmacıları hiç sevmedim hele o fatih tutturmuş herkes oynuyor diye kendisi baş oyuncu farkında değil mi acaba :eek:klava:

ya bu ikbal ne kadar komplexli ne garip bi kadın ya, üniverste kimlik kartlarını getircek yarın inanamıyorum, kime ne senin kaç üniveste bitirdiğinden:bbo::bbo:
bide millete sizinde diplomalarınız görecem diyo, işe alcak sankikaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum arkadaşımalkisalkisalkis

ikbal denilen harkulade hatunla akannehir kendi deyimiyle....bu fatih miydi evli olan bey resmen
birbirlerine kur yaptılar...bu kadar olur adam iltifat ettikçe kadındaki o havalar neydi
ağzı yüzü bi garipleşdi bi havalananıp uçmadığı kaldı...açıkçası ister şov amaçlı ister reyting için olsun
evli bir adamın bu tarz konuşmaları karşısındaki bayanınında kendinden geçmeleri hiç hoş yansımadı...
çok abes ve basit bir olaydı...
:umursamaz:
adam gibi adam olmak okumayla alaklı da değildir...tabi övünmek de öyle...

ay ben hiç bilmiyorum bu yemeği, tahin falan var dedi hakan ama...
hiç yakıştıramadım fasulyeyle tahini
:bbo:

sadece tahin koyulmuyor canım.tahin sarımsak limon sirke ve zeytinyağı ile hazırlanıyor sosu.antalyanın en meşhur yemeği.gerçi antalyaya özgü fazla bir yemek çeşidi yok ama.bir yiyen bi daha tadını unutamaz.bütün antalyalılar bayılır köfte piyaz ikilisine.

sadece tahin koyulmuyor canım.tahin sarımsak limon sirke ve zeytinyağı ile hazırlanıyor sosu.antalyanın en meşhur yemeği.gerçi antalyaya özgü fazla bir yemek çeşidi yok ama.bir yiyen bi daha tadını unutamaz.bütün antalyalılar bayılır köfte piyaz ikilisine.

denemek lazım canımzemuszemus

bu ikbal 30 sa bende 8 yasındayım :ecrin_bebek: ananem yasında hiç utanmıo alan söylemeye.bide onlar giderken ben dönüyordum dio.madem 30 sun hangi ara bu kadar hayat tecrğben oldu :eek:lmaz:
buyuk güülşenin konusmasıda içimi baydı.hele cümleyi sonlandırırkenki vurgusu cok gıcık.
küçük gülşen bugun pek bi şımarık :umursamaz:
velhasil herzamank gibi butun gıcıklar toplandı toplandık olmuslar puhahaha

ama bugun şımardı.hafta basından düne kadar oturaklı hanımhanımcıktı.o dövmeyide gözümüze soktu zaten.

Su sisko herif varya birinci olacagini saniyo hatta kendinden emin 12 cesit yemek yapitigi icin ve ilk gun saskinligyla kendine cok puan verdiklerini saniyo bide ben sonumcuyum diye ayak yapiyoki 1. Olurum herkes sok olur diye ama 1. Baskasi oldugunu ogrenince asil kendi sok olacak

X