ayy tatlı servisi yapılırken fatih ile ikbal kıza yardıma gidince ikbal fatih in parmağındaki pastayı yaladı öğğ bide titizlikten bahsediyorlar
Hakan ile ıkbal neydi öyle yaa, dün Hakan'dan ıkbal'e iltifatlar, ıkbal'den Hakan' a "az puan verdim" demeler, özür dilemeler, Hakan eşinden iyi bir zılgıt yemiştir kanımca kaydirigubbakcemile3
Toy Gülşen'in evinde duvarındaki kocasıyla beraber olan siyah beyaz resimler çok hoşuma gitti benim, bu da içimde kalmasın ondan yazdım :hulya:
Ama bunu Fatih farketti dimi.Dün akşam ya da bu akşamdı, yanlış hatırlamıyorsam Hakan iltifat ederken, Fatih "Hakan bebek geliyordu dimi" diye sordu Hakan'a.Hakan'da anlamamış gibi yapıp onayladı kaydirigubbakcemile2Hani karısını çok seviyodu, karısı onun herşeyiydi, hamile bide karısı:mymeka:
neeeeee, nasıl yaniakannehirakannehirakannehir
ben izlemedim yemek yeme kısmını
Hem yazar hem üniversite öğrencisi olan ikbal olmuş
Bayanlar bugüne kadar bu programın bu kadar edep sınırlarının aştığını hiç görmemiştim.
İkbal beni ve annemi şoke etti.
Milletin parmağını yalamalar,bardağından su içirmeler
Tüm erkeklere göz göre göre asıldı
Terbiyesiz kadınklava: klava: klava:
tehessüf ederim üç üni. bitirmiş, hem yazar hem fotografçı, hem gazeteci hem vs...kaydirigubbakcemile3
ya üzüldüm izlemediğime, tekrarıda yok iyi mi, karısı naptı acaba hakana
evet ya çok gıcıktı birbirlerine su içiriyorlar yemek yediriyorlar sonra kavga ediyorlar tuhaftı bunla
hele o parmak yalama iğrençti