Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eşimi 1 hafta önce aradılar görüşmeye ama vazgeçtik katılmıcaz çünkü bakıyorumda kimse gerçekten bişey beğenmiyor bellemişler bi 2 3 puan ay sinir basıyo o yüzden vazgeçtik uğraşmaya değmez :dilcikar:
dunku pıs kadının tekrarı ne zaman kızlar :)
ızlemek ıstıyorum bugun tekrarı var mı ozet falan..
arıyorum canım ama ıkbalı bulamıyorum her yerden fatıhın gunu cıkıyor bıldıgın lınk varsa özel mesajla yollarmısın banahemde ne pis ya o iğrenç tırnaklarla hamuru nasılda mıncıkladı midem kalktı :1ninca:
bide mikseri taşıra taşıra çırptı suçuda miksere attı derin kapta çırpmayı düşünemedi zavallım, naniknanik hareketleride yavaş yavaş insanı gerio yanii bide kıyafeti neydi öle zaten şişko bide yağları fırlamış uf içim kalktı o sonuncu olsn :Saruboceq:
tekrarı yoktur netten izleyebilirsn cnm :)
ben piyazı birisi yapar diye bekliyordm antalyanın en meşur yemeği (ben nefret ederim)
haşlanmış fasulye üzeri yumurta böğğğğğğğğ iğrenç tadı var bana göre
onu yaparlar die bekledm ama adam hazır almış yaptığı bişeyde yok nebiçim oldu bu yarışma
ikbal normal bi kadın değil bence, bi kaç tahta eksik sanırım
bence de ne garip kadın kendi günü geçti çenesi açıldı
sanki önceki gün yemek yapan kadın başkaydı dünkü kadın başkaydı
bide iyiki bi baklava aldı baklava d baklava ayy fenalık getirdi ne kadar ayıp insan getirdiği tatlıyı ev sahibine getir dermi :mymeka:
ay ben hiç bilmiyorum bu yemeği, tahin falan var dedi hakan ama...
hiç yakıştıramadım fasulyeyle tahini:bbo: