Yemekteyiz - Show Tv

adamın karısını çok bakımsız buldum..tv ye çıkacak diye en azından biraz makyaj yapabilirdi ,kendine çeki düzen verebilirdi..

Ya dayanamadım boşanında semerizi yiyin derler adama
.Önlerinde koca etler,pilav bir kase salata var açız açız diye kıvranıyorlar

.Umarım o sonda barınaklara veriyoruz dedikleri olay doğrudur da zavallılar yer şunları.Tuhaf mıymıntı tipler sinir oldum :eek:klava:

kızlar eşimi 1 hafta önce aradılar görüşmeye ama vazgeçtik katılmıcaz çünkü bakıyorumda kimse gerçekten bişey beğenmiyor bellemişler bi 2 3 puan ay sinir basıyo o yüzden vazgeçtik uğraşmaya değmez :dilcikar:

ben piyazı birisi yapar diye bekliyordm antalyanın en meşur yemeği (ben nefret ederim)
haşlanmış fasulye üzeri yumurta böğğğğğğğğ iğrenç tadı var bana göre
onu yaparlar die bekledm ama adam hazır almış yaptığı bişeyde yok nebiçim oldu bu yarışma

dunku pıs kadının tekrarı ne zaman kızlar :)
ızlemek ıstıyorum bugun tekrarı var mı ozet falan..

hemde ne pis ya o iğrenç tırnaklarla hamuru nasılda mıncıkladı midem kalktı :1ninca:
bide mikseri taşıra taşıra çırptı suçuda miksere attı derin kapta çırpmayı düşünemedi zavallım, naniknanik hareketleride yavaş yavaş insanı gerio yanii bide kıyafeti neydi öle zaten şişko bide yağları fırlamış uf içim kalktı o sonuncu olsn :Saruboceq:
tekrarı yoktur netten izleyebilirsn cnm :)

avrupa yakasının ilk sezonunda ata demirerin vj bülentle oynadığı bi gay karakteri canladırdığı bi bölüm vardı, fatih aynı o yanikaydirigubbakcemile3

noldu kızlar sonuç gene hepsi 2 mi verdi, ben kaçırdım puanlamayı

göğüsleri olan arkadaşımız fatih sürekli 20.000 tl için oynuyorlar falan deyip duruyor ama maşallah ondan başka kimse de konuşmuyor dır dır dır. temizim titizim diyor ama malesef görüntü itibarı ile temiz birine benzemiyor. insanın yüzüne yansır iç ve dış temizliği ama bu kişi de bunlar yok. ağzı da kötü kin saçıyor ve hep kötü şeyler konuşuyor. sakın yanlış anlaşılması bu düşüncem biraz nazik olmasından kaynaklanmıyor. mesela 'nedim' çok tatlı titiz ve iyi bir insandı. yüzü bile aydınlıktı. taksimde gördüm çok da iyi biri ayrıca. diğer en yaşlı hatunun herşeyi bilirim yaparım ederim bana saygı duyun tavrı çok rahatsız edici. gerçekten de çok bilen karakteri oturmuş ve tecrübe sahibi bir insan olsaydı zaten bu tarz söylemlerde bulunmazdı. sosyal statüsü ne olursa olsun her insanın malesef ki bazı kompleksleri oluryor. bu bayan da böyle biri. komplekslerinden arınamamış ve yaniliklere tamamen kapalı bir bayan. bu da entellektüel olmadığını gösterir. diğer 3 kişi için nötr'üm.

fatih ya özellikle seçilmiş illet ol denmiş ya da gerçekten hayat boyu kimsenin asla görüşmek istemeyeceği bir tip. nar suyu ya da üzüm suyu istermiş :) hay susuz kalasıca tövbe tövbeee!! ben aralarında olsam kalkar giderim valla o masada o adamla oyuracağıma.

hemde ne pis ya o iğrenç tırnaklarla hamuru nasılda mıncıkladı midem kalktı :1ninca:
bide mikseri taşıra taşıra çırptı suçuda miksere attı derin kapta çırpmayı düşünemedi zavallım, naniknanik hareketleride yavaş yavaş insanı gerio yanii bide kıyafeti neydi öle zaten şişko bide yağları fırlamış uf içim kalktı o sonuncu olsn :Saruboceq:
tekrarı yoktur netten izleyebilirsn cnm :)
arıyorum canım ama ıkbalı bulamıyorum her yerden fatıhın gunu cıkıyor bıldıgın lınk varsa özel mesajla yollarmısın bana :KK43:

biraz tuaf konuşan kadın varya,seside sert çıkıyor,ağız hareketleri bi tuaf
acaba yüz felci falanmı geçirdi diye düşünüyorum

ıkbal ve Hakan'ı hiç beğenmedim.
Fatih mutfakta onlardan daha iyiydi. On iki çeşit hiç kolay değil.
Büyük Gülşen'i merak ediyorum. Balon gibi söneceğini hissediyorum ya göreceğiz bakalım...

ben piyazı birisi yapar diye bekliyordm antalyanın en meşur yemeği (ben nefret ederim)
haşlanmış fasulye üzeri yumurta böğğğğğğğğ iğrenç tadı var bana göre
onu yaparlar die bekledm ama adam hazır almış yaptığı bişeyde yok nebiçim oldu bu yarışma

ay ben hiç bilmiyorum bu yemeği, tahin falan var dedi hakan ama...
hiç yakıştıramadım fasulyeyle tahini
:bbo:

ikbal normal bi kadın değil bence, bi kaç tahta eksik sanırım

bence de ne garip kadın kendi günü geçti çenesi açıldı
sanki önceki gün yemek yapan kadın başkaydı dünkü kadın başkaydı
bide iyiki bi baklava aldı baklava d baklava ayy fenalık getirdi ne kadar ayıp insan getirdiği tatlıyı ev sahibine getir dermi :mymeka:

bence de ne garip kadın kendi günü geçti çenesi açıldı
sanki önceki gün yemek yapan kadın başkaydı dünkü kadın başkaydı
bide iyiki bi baklava aldı baklava d baklava ayy fenalık getirdi ne kadar ayıp insan getirdiği tatlıyı ev sahibine getir dermi :mymeka:

laflarına dikkat et bozo, ikbal hanımefendi, 3 üniversite bitirmiş, hem fotografçı, hem yazar, ehm gazeteci, hem o hem bu hem şu:roflol::roflol::roflol:

gülşende cins ya, habire meydan larusta şu yazar yok adabı muhaşerette şöyledir böyledir, ansiklopedimi yutmuş ne
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3 :roflol:
istaerse 10 ünversite mezunu olsun :roflol:

Son düzenleme:
ay bu ikbal bayılttı beni ne üstün, ne ulaşılmaz, ne fevkaledenin fevkinde bi hayatı var hatunun, ne işi var bu halk işi programda, yazık oldu kadıncağıza:gitme::gitme:

ev sahibi de ayrı garip, belli bi yaştan sonra insnaın orası burası sarkıyor hepinizin başıan gelcek, ona göre giyinsene be kadın, daracık giymiş bide parlayan kumaş

bu moderatörlük geyiğide bu bölümde moda oldu ne demekse, sanki çatalı batır, ağzına götür, suyunu iç diye güdülmeye ihtiyaçları var, bebek gibikaydirigubbakcemile3

ikbal denen hazımsız kadın ne yazık ki birinci olacak herhalde, çünkü bugünkü zavallı yüksek oyları verendi.Kendisi tamamen 2 yada1 alacağından haftanın birincisi bu yaratık kadın olacak ne yazık ki delikafadulden

ay ben hiç bilmiyorum bu yemeği, tahin falan var dedi hakan ama...
hiç yakıştıramadım fasulyeyle tahini
:bbo:

ben ilk defa antalyada yedim bu piyazı,köfteyle verirler. ben çok severim. tahinide çok yakıştırırım. ayrıca kabak tatlısınada cevizle beraber tahin koyarlar. oda çok güzeldir.

X