Yemekteyiz - Show Tv

valla ben artık akıl sır erediremiyorum, ,iyice terbiyesizlik. çok ayıp. hatayın yemeklerinden bahsedip duruyorlar ama hataylılıar bu kadar saygısız,terbiyesiz değiller..

Offfff sinirlerim bozuldu yaaaaa.

BEn Hatay'lıyım, bizim mutfak kültürümüz çok geniştir, insanlarımız çok naziktir... Nerden bulmuşlar bu Şakir'le Dilek akıllısını yaaa...

kesinlikle sana katlıyorumm

hay ağzını öpem nerden bulmuşlar
koca hatay da bu tipleri

Yok ben şüpheleniyorum özellikle böyle seçiyorlar heralde yemeklerideğil çeneleri yarışsın diye.

yöresel bşişer yapsalardı da biraz hatay mutfağını öğrense idim..

Gerçekten mutfağımız çok iyi hala umudum var belki Yasemin bir şeyler yapar diye.

tencerede kalanı başka bir tabağa alacak sanmıştım çöpleri attığı poşete döküverdi. yanlış gördüm diye düşünmüştüm bende:bbo: hani hayvanlara vereceklerdi:uhm: iyiki diğer yemeklerden artan malzemeleride çöpe atmadı:tomato: yemekteyiz değil israftayız olmalı programın adı:mymeka:

Yok ben şüpheleniyorum özellikle böyle seçiyorlar heralde yemeklerideğil çeneleri yarışsın diye.

Gerçekten mutfağımız çok iyi hala umudum var belki Yasemin bir şeyler yapar diye.

kesinlikle izlensin diye yapımcılarda işini bilio
yemek programı bahane gamyoncuiremsu

Ya epeydir bakmıyordum bu" yememekteyiz" programına:)

hatay olunca ilgimi çekti izleyeyeim dedim.ama tam bir fiyasko özellikle dün akşamki

ilk yarışmacı bayan ,çok konuşuyor.resmen kulak tırmalıyor.seviye iyice düşmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…