Yemekteyiz - Show Tv

yaa annemn yorumu şu yazık o kadar yemekten bi çatal alıp bırakıyorlar ve çöpe gidiyor
birde bu deniz hanmn yaptığını gördünzmü arkadaşlar
barbunyayı pişirdi tencereden servis tabağına geri kalanına poşete yani çöpe döktüü
manyak mı ne

sanki bu yarışmaya hiç aklı başında insan başvurmuyo... nasıl da seçiyolar çeçeron tipleri... yemek yapabilme değil çene yarışması mübarek :)))
özellikle böyle çok konuşup hiç susmayanları seçiyolar sanırımm şiştiim kızın çenesinden yanii kapıdan sokmazdm ben onu çekemem kii

evet kaşınıyorlar bence de.yok ya bu program zıvanadan çıktı.bu ara talkshowları izlemiyorum kızlar.acaba dalga geçmiyorlar mı bunlarla.bayağı malzeme çıkar da :)

bir kaç sokum aldım diyo yaaaa delircem kızlar hadi toplanıp dövmeye gidelim şu kızı:)))))))))

evet ya, hayvanları beslicez israf etmicez derken tencereden tavadan döküyolar... pes doğrusu :)

hayat yemekleri olmamış diye eleştiriyolar ya, haklılar bence... ben hatay yemeklerini merak etmiştim... hatayın kültürünü daha yakından tanımak isterdim...

datlı bile demem dondurmadır buu allahımmm akıllara zarar ...terbiyesiz bunların hepsii,saygısız,görmemiş,bu yaseminde denize bilenmiş hep dileğin arkasında.ya bu yemekleri başka yerde olsa bayıla bayıla yerlerr ondan sonrada yapanın ellerine sağlık derler,hepsi numara bunların...şuraya bak getirdiklerine bile laf söylüyolar artık neden açmadın neden vazoya koymadın hayret yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…