Yemekteyiz - Show Tv

ya bu dılek cok sevıyesız
herseyı sırf puan vermemek ıcın begenmedı sımdı onla bırlık olanlar kendı evlerınde gorsunler onu ınsanın durumu ıyı olmayabılır herseyı bılmeyebılır ama onun gıbı sevıyesız olamaz bıde 2 de 1 benım durumum yok falan dedı sankı kendısıne acındırıyor oy almak ıcın halktan
bugunku dılek hanımın ustune sırf hatay yemeği yapmadı dıye geldıler ama olabılr bence orası yoresel yemek programı degıl ısteyen ıstedıgını yapar

Evet aysuncum katılıyorum,yöresel yemekler yarısması deıl kı bu... ıstanbullularda humus yapıyorlar,ne bılıyım guneye yönelık sofra hazırlıyorlar ama asla yöresel olmus ya da olmamıs dıye elestırmıyorlar...o yöreye has yemekler yapmak kısının tercıhıne kalmıs bırsey...

bugünki sebzeli böreği beğendiler nasıl yaptığını gören varmı sadece içinde havuç lahana ve pırasa olduğunu duydum başka neler koydu

bu gurupta hepsi gicik bi mavili giyinen hanim ismi yaseminmiydi ne o biraz idare eder onu ben parmakliklar ardindaki ziynetin hep kavga ettigi kadin varya ona benzettim onunda dizide ismi yasemindi galiba

ay kadın resmen zeytinyağlı barbunyanın yarısını kendi çöpüne döktü ya, hayvanlar için olana falan değil yani, tarkanın gözünden kaçtı herhalde laf etmedi, demekki barbunya kötü olduki saklama kabına alayım sonra yerim demedi, zeytinyağlı sonuçta bozulcak hali yok ya
gündüz o biberleri muz sandım ben bölük börcük izlediğimden kimsede uyarmadıkaydirigubbakcemile3 o da kötü bence kırmızı biber olsa olur, çarliston ne alaka
gündüz evin trafiği yoğun oluyoda tam hakim olamıyorum programa
ama berber hakkaten dehşet yani, dilek 1 o 2

herşeyi o pis tavada pişirdi o da ayrı rezalet, bari yeni bi tava al, o tavada ki pislik kaç yıllık kimbilir

Son düzenleme:
ay bu hatay yemeği yap yok meze yap geyiğide bayılttı, bu konuda tiyatrocunun ağzına koli bandı taksınlar bence

ay kim evine misafir çağırınca sufra kullanıyor bilmiyorum, neymiş olmazsa olmazmış, vallahi hiç gideyim de alayım diye düşünmedim, aklıma bile gelmedi
yemekteyizin ilk bölümlerindede kimse sufra kullanmıyodu, son bi senedir çıktı bu moda yemekteyizde

aynı şekilde runner da yeni moda, şıklığın bi gereği değil bence runner, sufra falan

illere gidilince nedense çıldırıyor yarışmacılar

valla hepimiz dileği eleştirdik ama şimdi tek başıma izleyince daha iyi gözlemledim, deniz resmen dileği her lafı, bakışı gülüşüyle aşağıladı, sonuçta karşısındakide duvar değil, eden bulur derler denizde ettiğini buldu bulmayada devam edecek, ayrıca hataylıları yöreselliği küçümsediğide gayet açık, diğerlerinin halka oynaması falan değil yani, gayet net
sürekli ben istanbulluyum, kaliteliyim, havalıyım, bakımlıyım, ama bence halk oylamsında sonuncu olcak
şimdilik yasemin iyi gidiyo

biri şunun saçlarını kessin, sinir bastı her dakika eli saçında :mymeka:

aynen...ne bakimsiz hatun bu dilek..saclari tam bi felaket..insan biraz kendine ceki düzen verir dünyanin her yerinde izleniyor sonucta....gözlerimi rahatsiz etti ..zaten gicik oldum kendisine..cok seviyesiz..haddini asiyor..zaten dünde öyleydi insan fizigine göre biraz kiyafet secimi yapar..

deniz haniminda masallahi var...arka saglam ..yemeklerden daha cok gözüm oraya gitti..:1shok:..töbe töbe...

ay bu deniz-dilek çatışmasında kesinkle dileği tutuyorum:hulya:

acıdım kıza, geçen haftaki ışıktan farkı biraz görgüsüz olması ve ışık gibi susumaması cevap vermesi

X