Yemekteyiz - Show Tv

ayy ben kadının yerinde olsam İMDATTT diye bağırırım biri dilek ve şakir i sustursun
dilek in konuşması kulaklarımı tırmalıyor nasıl bir ses var kızda
bide dilek 25 yaşındaama hiç büyümemiş gibi çocuk gibi davranıyor

ayy sanki başka başka ülkerlerden yarışıyorlar
bizim kültür sizin kültür ayy fenalık geldi

ayy ben kadının yerinde olsam İMDATTT diye bağırırım biri dilek ve şakir i sustursun
dilek in konuşması kulaklarımı tırmalıyor nasıl bir ses var kızda
bide dilek 25 yaşındaama hiç büyümemiş gibi çocuk gibi davranıyor

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:

bunlar yalan yapıyor dimi kızlar.yani saçmaladılar iyice.bu program başlarda böyle değildi.eski popstar programlarına benzedi.saçmalyorlar.

hepsi birbirinden kaba çok acaipler bunlar ya eskiden yemek bilmem ne eleştiriliyodu şimdi masayı bile eleştiriyolar kafayı yemiş bunlar gidip masa mı alacak millet ya geriliyorum tv karşısında çenesi kopasıca şu dilek hele gerizeka.bu hafta hiç birini beğenmedim yaseminde dahill

sırf reyting artsın diye bunlara böyle böyle yapın diyorlar bence.böyle kazanacaklarını mı sanıyorlar.

dilek yırttı kendini
valla başım ağırdı bu kızın sesinden
dilek 4 gün kendi masasını konuşucak

ay bayılıcam bu dilek yüzünden. bu nedir allahaşkına ya? nasıl bir ses o öyle ne kaba konuşuyor.. tutturmuş beni küçümsüyorsunuz ay pardon küçükleyici delikafadulden şu kızın saçlarını gördükçe röfleden soğudum yarın gidip boyatıcam vallahiii

sanki bu yarışmaya hiç aklı başında insan başvurmuyo... nasıl da seçiyolar çeçeron tipleri... yemek yapabilme değil çene yarışması mübarek :)))

X