Yemekteyiz - Show Tv

valla yazık Sahra Hanım ın kızının yerinde olmak istemezdim insan annesine laf söylettirmez bariz şartsız pis bi hatundu kızının çevresindekiler mutlaka seyretmişlerdir...
bu yaşta bi hanıma yazık oldu sahra hanım sürekli gidip pasta yediğim komşum olsa kolay kolay bişey yemezdim bidaha

nasıl ymklerden tuyler fışkırdı öle ama tokasından düştgunu sanmıyorum cunku tokasını gıyınırken yanı sora taktı ama yazık kadınaa

hanımlar acaba bugün ne olacak saat 8'de başlar sositososito
nil denen kadın ve şeyda hanımı acayip derecede yapmacık buluyorum...
şunu yemem bunu yemem ay şöyle böyle
insanlar geçmişimde neydim demeli önce yerimseniben

şeydanın ayılıp bayılmasına;
nilin köfte dudaklarıyla ümiti vantuzlamasına; gıcık oluyorum ya :eek:klava:
ümit inanılmaz pasif duruyo ama evindeyken çok değişiyo bakalım bu akşam ondan bir patlama bekliyorum..
Naim ve sahra'nın hakkının yendiğini düşünüyorum,evet kadın inanılmaz pasaklı ama bunca insan önünde yerin dibine sokup çıkarttılar..üzüldüm ne yalan söyliyim yaptığı pilav ve kırmızı beyazı düşünmesi çok inceydi..
sırf naim 1.olmasın diye ümit hç bişey yapmasa da şişirme puan vercekler bu akşam garanti :mymeka:

Aaaaa bi ben kalmışım burda olmayan....kafamçokkarıştı
Koştum geldimmmm....:jeyyar:
yemekteyiz...hastasıyım....cokacimcoook

ahanada başlıoooor
kızlarr ne olcak çook merak edyoom walla :KK70:
naimmi ümitmi

Bence Ümitt....süprizzzzz
Karizma adam yani...:jeyyar:
Ne o naimin ince halleriii...tavırları öpüşürken bile bi garip yumuşak yumuşak şekil alması vücudunun...:1shok:
Şeyda zaten bi hoş ...
Nil in akşam gözünden yaş bile akmadıı beee...lülülülülülü

arkadaslar selam bende yemekteyızı buyuk bır hecanla dıkkatle ızlıyorum bazen bılmedıgım deyısık lezzetler olusuyor bazende yapan kısının ne kadar hijyen olduğunu görüyorum.ben şahsen sofranın dekarasyonuna büyük önem veririm birde tabiki dikkat şart yemekten tiksindirici bir şey çıkmamasınada dikkat ederim .mesala bıtkı uzmanının yemek yapış seklını hiç beyenmedim.tencerelerı hiçte temiz görünüşlü deyildi. okıllar yüzde yüz kazağından döküldü.tüylü kazak gıymıs yemek yaparkende üstünü deyistırmedi .attı tuttu fos çıktı.heycanla izliyorum hergün.

Aayy çok heyecanlıyım cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu akşam kimbilir neler olucak :jeyyar:

Ümit'in konuşmasına bakılırsa resmen belli ne olacağı.. adam ben süpriz bekliyorum diyor sanki nil'n süprizi içine doğduu :)))

Ya bişi sorucam bunlar kaçta yemek yapmaya başlıyo
Önceden 3 değil miydi?
Ümit eve geldiğinde hava kararmıştı.
Saatler mi değişti aceba?

adam mantı açtı ya. inanılmaz bir şey. mantı bu kadar kolaymıydı. bende denemezsem..bu kadar kolaysa ne diye hazır alıyorum ki.... ..

X