Yemekteyiz - Show Tv

bence bu kızda ışık gibiydi ama ışıktan farkı onun gibi pasif değildi kendini savundu, sarı saçlı kadın ve beyaz gömlekli adam gerçekten abarttı, kız da çok kendi gibi bence aman susayım da puan alayım diye düşünmedi, evet kabaydı ama hak ettiler yani

ayyy ışıkta çok sinir bi kızdı hele o mutfakta yemek yapaken tip tip gülüyodu ya dayanamadım kanaı değitirdim izlemedim ama onun gecesinde adil ışığa zavallı bi masa falan dedi oy almasını sağladı die düşünüyorum ama buğün kü kız bana biraz basit geldi ya

selam canım, halen izliyorum gündüz pek izleyememiştim valla bu berberle, sarı kafa pek berbatkaydirigubbakcemile3

ay bu berber valla akıllara zarar ya, karısı nasıl tahammül ediyor buna, en gıcık erkek tiplerinden
habire tribünlere oynuyo habire diğerlerini eziklemeye çalışıyo

aynen ya...halk oylamasinda onlar simdiden kaybetti...dilekde aslinda hakliydi...fazla abarttilar bu ikisi

valla canım belli olmaz bu halkın işikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

halk oylamasında berber kazanırsa hiç şaşırmıcamakannehirakannehirakannehir

çevremde ki hataylılar hep fesat ,kavgacı ,kaba cahiller.bunlardada aynı özellikler var bu özellikler hatayın topragındanmı geçiyor acaba

lmaz:lmaz:
şu laflarınz da ötürü sizi kınıyorum
çevrenzde ki 3 5 insan kötü die bunu tüm hataya maal edemezsnz
bn hataylı değilm ama bu laflarınz kanıma dokundu
çok ayıp

Neydi o dünkü kız öyle ya..
Yemek yapsın, yedirsin die diil de milletin başının etini yesin die koymuşlar sanki..
Bütün eleştirilere "Ben böyle yapıyorum, ben böyle sevviyorum" dedi ya.. Çocuk gibiydi valla..
Yaşı kaç ki bu sab-i sübyanın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…