Yemekteyiz - Show Tv

Dunkı kadıncagız gercekten elestırıye acık bırı degıldı ama dıger yarısmacılarda daha corbayı ıcmeden yuklenmeye basladılarrr

ayyy dün ne eğlenceliydiii yaaaaa
koptummm izlerkennnnn
o kızı deli etttilerrrr
kendisi zatennn endişeli sinirli stresli idiii
e bideee küçükkk oluncaaa...(bazen akıl yaşda değildir ama bunda tutmadı)
çok şey öğrenmesi gerekrrr keşke katılmasaymışşş...
o berberede uyuz oldum karı gibiiii adam yaaaaa
ne kadrda itici ıyyyyyyyyyyyyyyy

lmaz:lmaz:
şu laflarınz da ötürü sizi kınıyorum
çevrenzde ki 3 5 insan kötü die bunu tüm hataya maal edemezsnz
bn hataylı değilm ama bu laflarınz kanıma dokundu
çok ayıp

kesinlikle katılıyorum azracım sanaaa...
bi hataylı ablammm varr görmüş geçirmüş elinden herbşy gelirr
tek kelimeyleee harikaaaa
ve çokda candannnn samimiiii

ya bence gıcık olanları kasıtlı olarak seçiyolar izleyesi gelmio insanın çok sinir bozucular bence..

bugünkü kadına şimdiden acıdım yazık. eline menüyü alan kahkaha atıyor. dalga geçtikleri (daha nasıl yapıldığını görmediklerine göre) nimet. ayıp hemde çok ayıp. bana böyle birşey yapılacak... allah vermesin...lmaz:

dün yarışan kızdan korksunlar kız çok fena
konuşurken bile karşısındaki insanı dövücek gibi konuşuyor eleştirsini düşünemiyorum
:tomato::mymeka:

bi şey dikkatimi çekti dün ki kızın evinde de 2 tane musluk vardı bu kadının evinde de 2 tane musluk var
mutfakta

bi şey dikkatimi çekti dün ki kızın evinde de 2 tane musluk vardı bu kadının evinde de 2 tane musluk var
mutfakta

tatlım antakya malum sıcak memleket orda her evin çatısında bir guneş enerjisi vardır oda bir depoya bağlıdır. yaz kış sıcak suyu burdan kullanırlar musluklardan biri guneş enerjisinin deposuna diğeride şehir şebeke suyuna bağlıdır

hımm saol cevapladığın için
cahilliğime ver :kedi:

işte en beğendiğim yarışmacı da geldi yasemin :)
inşallah yemekleride kendi gibi iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…