Yemekteyiz - Show Tv

bu kız bizi rezil etti ya keşke başka birini seçselerdi karşısındakini hiç dinlemiyo hakan bi yerde yanılıyo antakyada pirinçle meyhane pilavı yapılmaz sadece bulgurla yaparlar onada biberli aş yada domatesli aş yada pilav denir

bence de bir şehre gidildiği zaman ,o şehrin yemekleri yapılmalı
mesela ben hatayda çok meze yendiğini ve çok et yendiğini bilmiyordum..öğrendim
belki yeni yemekler öğrenecektim,tarif alacaktım
zaten bilenen şeylerin yapılması hoş olmuyor
bu kızda çok kaba konuşuyor:S

bir kilisli kızı olarak meyhane pilavı hep pirinçle yapılır diye biliyorum. en azından kilisde öyle yapılıyor, bulgurlusunu hiç yemedim :nazar:

evet ya bu mavili kadın sanki bir program sunuyordu televizyonda
bugünki ev sahibi de tek kelimeyle cahildi haklı olduğu yerlerde o kadar kaba konuştu ki haksız durumuna düştü

Kızlarr bende vaktim oldukça gülmek için izliyorum yemekteyizi bazen güzel yemek tarifleri oluyor. Bugünkü bölümünü kaçırdım ama:KK43:

ay içim bayıldı valla bugun kü programda, bunlar istanbullu yarışmacılardanda beter, tutturmuşlar yok hatay yemeği yokmuş, sanki bu yörsel yemek yarışması, kız bu konuda haklıydı.
yapılsa iyi olur bizde öğrenmiş oluruz ama, sürekli bunu dile getirmeleri çok saçma, tamamen elerştirmek için bahane bence, yöresel yemek yapmak zorunda değiller
yarışmadaki erkekler aşırı ukala çok ve boş konuşuyorlar, sarı kısa saçlı kadın en gıcıkları bence, ondan çok bomba çıkcak bence

en normali mavili kadın gibi, bakalım görcez ilerleyen günlerde

Son düzenleme:
erkekler ne kadar çok konuşuyor
ama kız birazda haklıydı daha sofraya oturur oturmaz başladılar kız çorbaları kaseye koyarken başladılar
yemeklerin tadına bakmadan yorum yapmaya başladılar

ya şu açma börek geyiğide bıktırdı ya, yani bu program başladığından beri hiç açma börek yapan görmedim, mümkünmü yani 3 saatte diğer yemekler ve açma börek, hadi sadece börek yapılsa olur, bu yufkayı kendin mi açtın geyiği tamamen gıcıklık olsun diye yapılıyor
özellikle erkekler ve sarı saçlı kadın felaket

canım sadece yufka olsa iyi mayonezi dondurmayı yaptınız mı diyorlar
sanki kendi evlerinde kendileri yapıyorlar

bi arkadaş hataylılar kötü olur falan demiş katılmıyorum, hiç hataylı tanımadım ama, her zaman türkiyedeki en hoşgörülü insanların hataylı olduğunu, başka hiçbir şehir halkının hataylılar kadar farklı dinlere, dillere ve kültürlere saygılı olmadığını söylüyorlar

canım sadece yufka olsa iyi mayonezi dondurmayı yaptınız mı diyorlar
sanki kendi evlerinde kendileri yapıyorlar

valla ya bi kere mayonez yapmaya kalktım akıl sağlımı kaybediyodum yani,kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok zor yapmak
dondurma geyiğinide aslı söyledi demi, onunda evde yapılıp tadının tutturulması imkansız bence, hazır poşetten yapmıyosa tabii

ayyy evet o hazırmı yoksa senmi yaptın sorusuna gıcık oluyorum puding kremşanti falan olunca senmi yaptın toz aldım diyenlerede aaaa olmadı işte falan diolar sanki kendileri evde pudigi kremşantiyi kandileri yapıyo alıp karıştırıyolar saçma saçma

ayyy evet o hazırmı yoksa senmi yaptın sorusuna gıcık oluyorum puding kremşanti falan olunca senmi yaptın toz aldım diyenlerede aaaa olmadı işte falan diolar sanki kendileri evde pudigi kremşantiyi kandileri yapıyo alıp karıştırıyolar saçma saçma

utanmasalar sebzeleri senmi yetiştirdin yoksa hazır mı dicekler
kaydirigubbakcemile3

X