Yemekteyiz - Show Tv

keşke ümit birinci olsaa.... naim bu defa yine birinci olmamalı

ümit olsun bencede gerçi gene yemekleri yetiştiremedi ammaa en azndan sammimi dimii :roflol:
bana göre de o tüllern gelenn kılllar bütün masayı donatııı açk bu da neden bukadar hepsi ayıldı bayıldııı yaa gerçekten sanki para verip oynatıyorlarr bu sefer ki bayram eğlencesi gibii naniknanik

ümit olsun bencede gerçi gene yemekleri yetiştiremedi ammaa en azndan sammimi dimii :roflol:
bana göre de o tüllern gelenn kılllar bütün masayı donatııı açk bu da neden bukadar hepsi ayıldı bayıldııı yaa gerçekten sanki para verip oynatıyorlarr bu sefer ki bayram eğlencesi gibii naniknanik

evet bencede ümit samimi tam bir bayram oldu yani ağlamalar bayılmalar falan...

bence yılbasında hasan bey bıde su bankacı kız vardı ya kafadan estırıklı kepek ekmegıne dokunamayan o olsun tamarra olsun nıkanın evınde duran evı terk eden kadın olson eşki dıyen ıyı olur valla

valla ben de sahra hanıma kıl oluyordum ama bu gece haline üzüldüm doğrusu allah kimsenin başına vermesin.. o saçlar onun saçları olmaz çok kısaydı erkek saçı gibi banada tokasından düştü gibi geldi kıl çıkmasaydıda birinci olamazdı zaten yemekleri gerçekten iyi görünmüyordu hele çorbası salçasız güzelim köftelere yazık oldu

valla ben de sahra hanıma kıl oluyordum ama bu gece haline üzüldüm doğrusu allah kimsenin başına vermesin.. o saçlar onun saçları olmaz çok kısaydı erkek saçı gibi banada tokasından düştü gibi geldi kıl çıkmasaydıda birinci olamazdı zaten yemekleri gerçekten iyi görünmüyordu hele çorbası salçasız güzelim köftelere yazık oldu

al beenden de okadar herşeyii biliyordu ama yemekler yalap şalap çok özensizz yaptıı tencereyi de yere koyduuu soğusun diyeee kaydirigubbakcemile

ya yogurdu elıyle karıstırması nasıldı...:1shok:

ayy hatırlattmaa ya :nazar:
kameralara 1 keez naim birincii olduğu için gene 1. olsun istemıyorum dedi ama masada benim birinciliğimi istemıyorsunz gibi hissediyorum derken yok yanlş yorumlamşşsınzz diye ısrar ediyorrdu bide kapıdan çıkkarken de söyledıı bu nasıl işdirr anlamadım iki ayakta kırk yalan :roflol:

hehehehe ümit yapmış yine yapacağınıkaydirigubbakcemile3
naimi ve nili mutfağa sokup yemeklere yardım ettirmiş:roflol:

birinci naim bacımız
sanırım da
kızlar ben bu kadının evine takıldım öbür yarışmada daha lüks bir ev degilmiydi ya

Hayir degilmis ev ayni ev arastirdim-tatlicadiarzu-
Fakat o cikan killar yemekteyiz ekibinin yarismayi hareketlendirmek,
farklilik katmak icin yaptigi bisey olabilir masada top top killarin cikmasi
tuhaf geldi bana...CADIARZU

bence tokasından dökülü
farkettiyseniz aynı bol kıllar
yani topuzuna taktığı kıllı toka
birde söyleyin ya nil sizede itici geliyor mu

X