Yemekteyiz - Show Tv

kesin kendi tarafindan defalarca oy göndertirdi baski yapti.....buna kim oy verecek..magra adamlarimi...-tatlicadiarzu-

valla kesinlikle inanmıyorum bağış yapcağına, halka öyle bi oynadı ki o da oyunun bi parçası, gayet para göz bi amca bence

artik bu programa uzun bi zaman bakmayacagim..bu kadar haksiz bir oy sonucu görmedim..özcan hakketmisti birinciligi...yaziklar olsun onun gibilerine oy verenlere.

valla bu program yarisma diye izlenmez.. bugun su sonucu gordum ya yuh yani! turkiyede bu kadar kalitesiz insan olamaz bu adama oy verecek.. kesin shike var ya ben kesinlikle inanmiyorum halk oylamasi olduguna.

esine dostuna ici bol kontorlu hat dagitmistir bu adam. zaten 1000 tl siyle adam basi 20 hat alip dagittiysa iste kurtarir zaten..

farketmediniz mi ne kadar iddiali soyledi ben birinci olacam diye.. insallah da demiyor olacam diyor.. ben dedim kesin var bi guvendigi, iste cikti ortaya..
ay cok sinirlendim ya hak yiyen bk yesin :eek:klava:

Son düzenleme:
Ya biri bana şaka bu desin.Bu adam nasıl 1, olur anlamadım gitti.Birşeyden haberi yok boş boş konuştu durdu.Kabalık onda,görgsüzlük onda..yok ya şaka olmalı.Artık oylamalara güvenim kalmadı...Çok üzgünüm çoook

bende baska tarafindan bakiyorum yarismaya bugun adam ceki alirken izledim..
bence sms ler bahane..turk halki siz busunuz bunu hak ediyorsunuz deniliyor 1.nedense hep karaktersiz,gorgusuz,insanlari devamli asalayan,herseye burun kiviran,para icin kisiligini satan kisiler oluyor nedense..dalga gecildigini dusunuyorum kanal tarafindan..

o şahsiyetsiz mi aldı yani yazık ya
kişiliği bozuk sataşmaya yer arayan
cahilin teki
çevresi varsa olay biter
yarışmayı kazanmak artık çevreye bakıyor

resmen şok oldum vede çok üzüldüm bu dünya böyle sahtekarların dünyası olmuş malesef,adam ben anadolu çocuğuyum şöyleyim böyleyim diye diye ayrıca bütün hafta boyunca diğer yarışmacılara kan kusturmuş olmasına rağmen 1.oldu gerçektende inanamıyorum lanet olsun kim oy attıysa artık diyecek sözüm yok bundan başka

Birde Özcan'ın yemeklerini çok beğendiğini söyledi..Hepsini sildi süpürdü..
Sonrada üç puan verdi..ılginççç

bu adam ankaralı ve dolandırıcıymış öyle okdum facebookta
alacaklıları yazdı
adamlar bile isyan ediyo bence bağış yapmaz çünkü yalancının biriymiş

valla bu program yarisma diye izlenmez.. bugun su sonucu gordum ya yuh yani! turkiyede bu kadar kalitesiz insan olamaz bu adama oy verecek.. kesin shike var ya ben kesinlikle inanmiyorum halk oylamasi olduguna.

esine dostuna ici bol kontorlu hat dagitmistir bu adam. zaten 1000 tl siyle adam basi 20 hat alip dagittiysa iste kurtarir zaten..

farketmediniz mi ne kadar iddiali soyledi ben birinci olacam diye.. insallah da demiyor olacam diyor.. ben dedim kesin var bi guvendigi, iste cikti ortaya..
ay cok sinirlendim ya hak yiyen bk yesin :eek:klava:

bencede bi terslik var bu oy sonucunda...almanyada gec yayinliyorlar daha yeni bitti...adam cok emindi kazanacaginda...bu isin icinde bi is var..CADIARZUbirde pinarin yemek masasinda günes gözlügüylen oturmus ne kadar görgüsüz adam ya...-tatlicadiarzu-

sanki milleti abtal yerine koyolar...bakmiyorum artik bu programa...protesto ediyorum...:enbuyukkk:

valla resmen kandırdı milleti ya, gıcık, halk türkeri sonuncu yapmıştı ama demekki türker en azından olduğu gibiydi, ama bu baştan aşağı numaracı yani

bu adam ankaralı ve dolandırıcıymış öyle okdum facebookta
alacaklıları yazdı
adamlar bile isyan ediyo bence bağış yapmaz çünkü yalancının biriymiş

valla canım olabilir, yakınen bi dolandırıcıyla muhattap olup dolandırılmış bi insan olarak, haraketleri oyunları gerçekten çok benziyo birbirlerine diyebilirim

özcanın hakkıydı yaa sinir oluyorum şu sedata görgüsüz şey ne olucak anadoluya oynadı adam resmen ama hiç hakkı olmayan bir parayı kazandı.para diye bu kadar şebeklik yapan bır ınsan asla o parayı bağışlamazzzzzzzzzz:eek:klava:

X