Yemekteyiz - Show Tv

derya ve özcan dışında..hiçbiri samimi gelmedi bana..

deryada özcansa neyse olar..:kedi:

kıro amca..çokk gıcıııııııııııık bir tip herşeye nane burnunu sokuyo..

diger kızlarda samımıyetsız bence...:umursamaz:

valla ben olsam kafasına o kaseyi geçirirdim..

deryanın yerinde olsam nemek cetvel getirmek ölçmek masayı kıskanç kıro..:umursamaz:

amca iyice terbiyesizliği ele aldı maşallah bugun, bi anadolu çocuğu bi denizli horozu yok karadeniz mıhlaması, tr nin her yerinden oy toplıcak ya güya ama rol yapaması çok sırıttı, halk yemez:umursamaz:
şimdilik özcan favorim, kimseyi kırmadı, bakalım günü geçince oda zıvanadan çıkcak mı?:hulya:

amcaya bende çok sinir oldum ya oy için neler yapıyor gıcık oldum adama ne çok konuşuyor amma bilmişlik taslıyor

özcan etlikte mi oturuyormuş?

ankaranın neresinden katılıyorlar bunlar hep programın başını kaçırıyorum

banu çankayadan katılmış,
yaşlı kıl adam, eryaman 3. etaptan evini biliyorum ama kendisini hiç tanımam..
derya hanım, çankaya -orandan ,
özcan ise k.ören-etlikten katılıyor..

Özcan efendi bir çocuk kaldı ki güzel de yaptı valla bana bin basar :gitme:

Umarım kazanabilir...Amca kazanırsa sinirden saçlarımı yolabilirim delikafadulden

16 puan aldı canım, derya 18 hala 1. yani, sanırım devler liginden sonra tekrarı var

Ay hakketen ya adam çoook kıl yaşlı olan. Öğrenci kızıl çocukta kıl . Artık sevemiyorum ben bu karakterleri. Sırf irrite adamları topluyolar

amca şebek oldu resmen ya, halktan oy alcam diye, çokta kaba saba, yani gereksiz eleştiride geçen hafta çok terleyen bi tombiş adam vardı onla yarışır

bu arada pınarla, banu bence özcanla programdan sonra da görüşcek pek bi anlaşıyo kızlar özcanla
aslında amca olmasa ankaralıların grubu gayet seviyeli, amca bozuyo işi

pınar diğer bayanlardan daha becerikli sanırım

valla amca bu akşam büyük ihtimalle herkeze bay getircek

ya bu sedat var ya , hem kaba hem terbiyesiz hem görgüsüz, inşallah halktan 2 puan alır en düşük puanı yani valla çok mutlu olurum o zamankaydirigubbakcemile3

ayyy bu adam ne gıcık ya sinir oldum

ben başını yine kaçırdım bu kız nerde oturuyormuş

su göbekli kro artik anadolu sözünü agzina almasin..rezil etti milleti..anadolunun yüz karasi...cok seviyesiz biri..bana böyle misafir gelse hemen kapi disari kovarim..misafirse misafirligini bilsin...hayret yyaa.....

bu adam yaşına hürmet bekliyo ama çok seviyesizce davranıyor anadolu çocuğu değil bildiğiniz görgüsüz anadolu insanı böle olmaz fikrimce :eek:lmaz:

millete bağırıp duruyo, azarlıya yani büyüğüm diyede bu kadar terbiyesizlik yapılmaz ama pazar günü çok pis mor alcak, valla halktan 10 puan alırsa katiyen bu programı izlemem artık

X