Yemekteyiz - Show Tv

nil burak in puana iht varmis gibi kiza 3 verdi yazik yani..kiz o kadar ugrasmis belli oluyordu bilmeseler bile..umaarim esra kazanir..portakalli fasulyeyi merak ettim tadini..degisik geldi

Bu türkeri dövsünler ya ne biçim karaktersiz bi adam yani karşıdan gören adam sanarda bu kadar kompleksli kıskanç kişiliksiz bi insan görmemiştim oda oldu 47 yaşındaymış ama 55 60 gibi duruyo hiç yaşının olgunluğunda bi insan değil hele o kırmızı kafa sana okdar hakaret ediyo bi geri çek kendini kapa çeneni otur ama sırf şu türkere inat kırmızı kafa olsun

sezgin kadar olsa yine iyi..kirmizi saclinin yerinde baskasi olsaydi bu kadar sabirli olmazdi...türker kefe bunamis galiba.....menopoza girmis adam...kaydirigubbakcemile3

ya kızlar kim kaç puanda ,hep izliyorum puan kısmında mutlaka bi iş çıkıyo kaçırıyorum ,mesela bugünki kız kaç puan aldı kim ne kadar verdi ona ??

bence Turker psikolojik sorunlari olan biri bunu nedenini ozel bir cocukla ilgilenmenin zorluklarina bagliyorum gercekten zor bir yoldur boyle ozel cocuklara sahip olmak Allah kolaylik versin ama hayat sartlari zor diye bu kadar negatif itici olmamali halka acitasyon yapip oglum icin kullanicam vs demezse birinci olmasi zor sanirim

türkere bende çok sinir oldum..
sezgin üzerine nekadar çok gidiyo öyle ya ne alıp veremedği var o adamla
ayrıca bence sezgin çok tatlı çok şeker
türkere inat o kazansın çok istiyorum..
türkerin aralarada konuşma yaparken sezginden kırmızı saçlı adam diye bahsetmesi çok kabaca bi davranış bence
ben sezginin yerinde olsam o adamı kimse alamzdı elimden heralde

bence Turker psikolojik sorunlari olan biri bunu nedenini ozel bir cocukla ilgilenmenin zorluklarina bagliyorum gercekten zor bir yoldur boyle ozel cocuklara sahip olmak Allah kolaylik versin ama hayat sartlari zor diye bu kadar negatif itici olmamali halka acitasyon yapip oglum icin kullanicam vs demezse birinci olmasi zor sanirim

görünüşte durumları iyi gibi.yani o paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama bilinmez tabi
dediğin gibi ,1. olabilir ama bu hak ettiği için değil çocuğundan dolayı olur..acaba biraz da ne yaparsam yapayım ben 1 .olacağım diye de düşünüyor olabilir mi ? diye düşünüyorum..bilemiyorum...açıkcası 1. olsun istemem ama bir yandan da çocuktan dolayı 1 .olsun diyorum..keşke biraz daha adaplı olsa idi....Allah onlara sabır versin ,herkesede sağlıklı evlat

bu arada cidden sezginin saçı gerçek renk mi ben pek anlamam ama bana gerçek değil gibi geldi..sanki gerçek kızıl renkli olanların saçı biraz daha mat ve açık oluyor gibi geliyor

o kırımızı saçlı adam ben baby face'yim beni kıskanıyolar dedi ya gülmekten koptum, kaydirigubbakcemile3

botoxlu baby de ilk defa görüyorumkaydirigubbakcemile3
ama bence gerçekten türker onu kıskanıyor olabilir
ikiside bi şekilde tasarım yapıyo ya

X