Yemekteyiz - Show Tv

kim birinci oldu kızlar?? bugünkü meşhur olma sevdalısı kadın mı?
gurme olan ilk günkü yarışmacı mı?

halk oylaması ne zmn oluyo kızlar..
Bu arada herşeyi biliyorum diyen insan hiç bişey bilmeyen insandır :hulya:

doğal sarışına da bak sen saçının dipleri gelmiş siyah hala doğal sarışınım diye ısrar ediyor

kendi aralarındada halk arasındada ahmet oldu cnm

teşekkürler canım, çok ilginç valla ben halk oylamasında ahmetin 1. olmasına çok şaşırdım, halk onu sevmez diye düşünmüştüm, çok bilmiş bilmiş konuştuğu için, gerçi bu bi yemek yarışması olduğuna göre objektif bakarsak zaten ahmet hak etmişti

aynen bende böle düşündüm cnm ama gıcık tipler olunca ahmetin almasıda pek şaşırtmadı :1closedeyes: pirensesden kurtulduğumuz için mutluyum huzurluyum delikafadulden :teytey:

1. Ahmet
2. Cengiz
3. Özge
4. Fatma
5. Pirenses
Adalet yerini buldu ve halk Pirenses' e haddini bildirdi...

1. Ahmet
2. Cengiz
3. Özge
4. Fatma
5. Pirenses
Adalet yerini buldu ve halk Pirenses' e haddini bildirdi...

söz konusu olan yemeklerse bence adil bi sıralama olmuş ama cengiz kazansaydı daha iyi olurdu, daha olgun bi insan diğerlerine göre tabii bu yemek yarışması olgunluk yarışması değil ama illaki insan diğer insani özelliklerinede bakıyor yarışmacıların
a.s

bu haftaki kadro bomba bi sürü enteresan insan var yinekaydirigubbakcemile3

bu haftanin gicigini ilk size soyliyeyim Turker denen tasarimci tombul tasarimci bu kadar gicik olur mu insan ya sinir ama Nil Burak cok zarif bir kadin asalet baska sey

valla bu guruptaki erkekler 2 side birbirinden gıcık, zaten ünlü olması hiç iyi olmuyo, nil burağıda eledim, bence diğer kızlardan biri birinci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…