Yemekteyiz - Show Tv

Şu kırmızı saçlıya bak ya erkeklerın yüz karası.Gördüğüm en itici erkek ....ve en itici grup...

bu haftanın gıcığı türker , ama nil burak çok hoşuma gitti ne kadar mütevazi ne kadar kendini gercekleştirmiş bir insan şimdiye kadar izlediğimiz ünlülerin belki de en oturaklısı

Bu adamdan hıc hoşlanmadım yalnız ben renklı sofrayı cok severım.Mısafır ağırlamak diye ben buna derim işte,speciallerine bayıldım aferın..

adam herşeyi hazır aldı ya, zaten baştan belli etmişti kendini hazıra karşı değilim önemli olan görsellik diye

Esra benım meslektaşımmış meğerse :) Aynı bölüm. Ya bu buharda sebze pişiricisine bayıldım valla bende alcam cok saglıklı hem kolaylık hem sağlık :)

görsellik görsellik deyip durdu gerçekten görsel olarak süper softa, yiyecekler falan ama tad olarak pek süper görünmüyo

bu ne yahu ,çeşitli peynir topları ,kanepeler ,çikolatadan dondurma fincanı ,baharatlı ekmekten salata kasesi,vallahi tam görsel şölen ,bu kadar uğraş umarım puan getirir ..

ayy ne kadar çok konuşuyorlar ya başım ağırdı...özellikle sezgin ne çok konuşuyor ve çok boş konuşuyor bu sezgin daha öncelerde tv de çıkıyormuydu bana mı öyle geliyor CADIARZU

türker bey cok agrasif..misafirpervelik öyle olmaz..yakismaz bize.......neyse bide alman kanaldaki yemekteyiz e bakim....das perfekte dinner.......orda hic kavga olmuyo fesatlik yok kalp kirma yok..dün su bana bunu yaptiydi bunu söylediydi bende intikamini alcam olayida yok.....yazik..birde yemekler bir iki kasik yeniliyo güzelde olsa yenilmiyo..yemekler cöpe gidiyo bu ne kibirlilik anlamiyorum bu insanlari.....bunlar bi kac kere alman programina baksinlar örnek alsinlar...insan biraz mütevazi olur ya...tamam yemek yarismasi ama bu kadarda insan haddini asmazki dimi....

Son düzenleme:
bu ne yahu ,çeşitli peynir topları ,kanepeler ,çikolatadan dondurma fincanı ,baharatlı ekmekten salata kasesi,vallahi tam görsel şölen ,bu kadar uğraş umarım puan getirir ..

gordugum kadarıyla bunlarla kendı ugrasmadıkı unlu bır pastaneden aldı alısverıs sırasında

doğru kendi yapmadı ama düşünmesi bile hoştu ,ayrıca seyrettikten sonraki fikrimi de söyliyim ,hiç hoşlanmadım bu adamdan ben ,herşeye muhalefet ,mutlaka bir cevabı var ,ilk gün yarışan kadınla iyi atışıyorlar ,o kadını da sevmedim zaten..

ay bu evsahibi sezginmiydi neydi kuşum aydına benziyo ya, botoxu fazla kaçmışkaydirigubbakcemile3

X