Yemekteyiz - Show Tv

hepsi birbirinden komedi hepsi birbirinden kabiliyetsiz ya bır de cıkıyolar ascıyım dıye muhaaaaaaaaaaa

şu programa kk'dan biri katılsa ne güzel olur, kazen bey de katılmayı düşünüyor galiba

keşke katılsaaa

:roflol:yya bugun özgür yemek yaparken nasıl dagııtı kirletii o mutfagı yaaaa tencereler tavalar nerdeyse tavana degcektı:roflol:

özgür gayet iidi bencede.. o ekin de bişeyi beğendi ya şaştım yanii ..
sarışın sibeL de bana pek bi itici geLdi yaww..

http://youtubevideoizle.sarki-sozleri.net/yemekteyiz-hasan-abi-sahra-hanimin-evinde-kirip-geciriyor.html[/URL] işte hasan bey nlarına hatıralar arz ederim...

özgürün tatlı yaptığı kısmı izleyemedim .. ama çok güzel görünüyodu hepside beğendi.. kızartma ekmeklerin üstüne ne yapıp koydu arkadaşlar bileniniz varmı ..:uhm:

özgürün tatlı yaptığı kısmı izleyemedim .. ama çok güzel görünüyodu hepside beğendi.. kızartma ekmeklerin üstüne ne yapıp koydu arkadaşlar bileniniz varmı ..:uhm:

2 bardak şekeri karamel haline getirdi su ekleyip şerbet hazırladı etimeklerin üzerine döktü.. daha sonra hazırladığı kremayı ve en üste krem şantiyi sürdü ve bol bol hindistan ceviziyle süsledi.. servis yapacağı sırada tabakların altına kahve serpti .. bu kadar kaydirigubbakcemile5

2 bardak şekeri karamel haline getirdi su ekleyip şerbet hazırladı etimeklerin üzerine döktü.. daha sonra hazırladığı kremayı ve en üste krem şantiyi sürdü ve bol bol hindistan ceviziyle süsledi.. servis yapacağı sırada tabakların altına kahve serpti .. bu kadar kaydirigubbakcemile5

yarın yapcem bu tatlıyı .. :dance:
teşekkür ederim neslihancım .. aslında şimdi canım çekti ama malzemem eksik..sırnaşık şey

teşekkür ederim neslihancım .. aslında şimdi canım çekti ama malzemem eksik..sırnaşık şey

özgür kendi hazırladı kremasını ama hazır pudingle ( özellikle çilekli) çok daha güzel oluyor..
kolay gelsin afiyet olsun cokacimcoook

canım etimek tatlısı ben çok yaparım bayılırım.etimekleri diz üzerine şerbet sonra nişastalı muhallebi sonuncuyada kremşanti çok güsel walla.ben puding'le yapmıyorum nasıl oldugunu bilmiyorum

bunlardı canım ..geçen haftakilerle bu haftakiler baya bi sakin ve düzeyliler..notlarıda daha yüksek veriyolar..ayrıca gittikçe daha güzel yemekler yapıyolar..önce gırgır olsun diye seyrediyodum ..şimdi yemek tarifleri almaya çalışıyor oldum çıktım ..:icecream:

dikkat ettim de izleyebildiğim yarışmacılar yemek hazırlarken kendilerini kaptırıp yemeğin tadına baktıkları kaşıkları bolca kullandılar mutfakta diğer işlerde ....çok kötü çok

o benimde dikkatimi çekti kaşıga su tut bari geri daldırıyor bende hiç sevmem ama kadınlar çok yapıyor bunu

Dün Özgür güzeldi,korkarımki birinci olabilir..cokacimcoook

şu sarışın bayanda geçenki yarışmacılardan canan hanımın gelçliği sanki :roflol:

walla özgür bey o küçücük mutfakta çok başarılıydı
yaptığı etimek tatlısıda çok güzeldi
ben üzerine döktüğü kremanın üstüne çilekli puding yapıyorum
çok güzel oluyor çok hafif bir tatlı

valla ne yalan söyleyim akşam sanki canım çekti kızlar.. bugün ilk işim etimek alıp bu tatlıyı yapmak olacak... ben hiç kahveyle servis yapmamıştım bi de öyle deneyim..

valla akşamki yarışmacı Özgür iyi,güzel yemekler yaptı eline sağlık ama.
İkide bir yemeği karıştırdığı kepçelerle,yemekleri tadıp yemeği karıştırması hiç hoş değildi...:kızgın:
Başka bir kaşık ta kullanabilirdi..
şakkıdı

ben ekine gıcık oldum arkadaşlar.koca ağızlı at suratlı,ya aslında böyle demek istemem ama insan hareketlerine gıcık olunca birinin herşeyine gıcık kapıyo iştee

X