Yemekteyiz - Show Tv

evet ya sarısın acayıp uyuz..ev sahıbı kıbarlık yapmıs oyuncak kukla hedıye etmıs..bızı kukla gıbı oynatmak mı ıstıyo dedı ...yok artık :bbo:

aa öylemi dedi demekki ben orasını kaçırmışım... şuan tekrarını izlemek isterdim ama kkda gezmek varken tv izlemek istemiyorum :roflol:

ben şuan bakıyorum kadın dogranmış kurusogan kullandı telefon açtı birine kim oldugunu bilmiyorum soyulmuş sarımsak istedi

Yaa arkadaşım bugunki yarışan Sibel hanım biz evleniyoruz damı vardı??gerçi ben o programı tam izlemiş değilim ama orada evlenmek isteyen bayanlar vardı değilmi?demek Sibel hanım o sıralar bekardı herhalde bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.Valla yemekteyiz programı iyide bizde burada tam hız dedikodudayız oldu:lepi:amma dedikoducuyuz haa ben sırf burada yarışanlara uyuz olmak için izliyorum bu programı herhalde...herhalde değil kesin öyleeee:roflol:

maşallah ne hafıza hayran kaldım valla.. nerdeyse üstündeki kıyafete kadar tarif edeceksin tebrik ederim. :içelim:

bu haftanın bıt bıt öten gıcığı da ekin. bu haftada saçma salak insanları toplamışlar. bu sibel evinde hiç misafir ağırlamamış ne cesaret katılmış dimi birde abdestsiz derler başına gelmeyen aksilik kalmadı tencere kapağı çıktı elini yaktı ayvalar dağıldı..
sanki önemli bi kişi gibi arada bir mesaj veriyo ev hanımları hizmetçi değil eşinizden yardım isteyin- dünyada kaç milyon aç var hiç bişeyi çöpe atmam dedi görcez bu hafta yemeklere burun bükerken aklına o açlar gelecekmi acaba...

dünkü ev sahibi sibel'in jest yapmak için verdiği hediyenin diğer sibel tarafından ''acaba bize kukla gibi elimde oynatım sizi mi demek istiyor' gibi bir yorum yapmasına çok güldümkaydirigubbakcemile3. ilahi ya... bir hediyeden neler çıkarıyorlar..kırk yıl düşünsem benim aklıma gelmezdi doğrusu.

size katılıyorum öküzün altında buzağı aramak diye bir deyim vardır tamda uydu verilen hediyenin altında fesatlık arayıp yorum yapıyorlar...

kızlar süpersiniz ne dikkat sibel bana da yabancı gelmemişti demek tülinle-caner programından siması aklımda kalmış, ama şu nişantasında oturan ekinmidir nedir modelist ol o da yabancı gelmedi birde şu evleri merak ediyorum gerçekten yarışmacıların kendi evlerimi yoksa çekim için tutulan özel yerlermi ? Ekin 22 yasında ve baktım evi gayet lüx ve düzenli...

tatlım ben kendı ewlerı olduguna ınanmıorum hepsının ewlerı de super

ay sormayın arkadaşlar bizi kukla gibimi oynatmak istiyor diyo ya deli karı=)
ekinde pek gıcık kendini ne sanıyosa...
müzisyen için bişe diyemicem...
muhammer tehlikeli geldi bana...
öbür sibel bence güzel yaptı yemekleri ama sofra düzeni cidden yoktu yani....

bende şu turuncu saclı kıza gıcık oldumkötükedihüso resmen açık arıo insanı dower gıbı yorum yapıo manyakmı ne

brawo yaa ne göz ne hafıza var yerimseniben
o yarışmaya pek bakmadım ama canrle bi kız sürekli askıım askıım deyip duruyolardı
o kızmı

dikkat ettim de izleyebildiğim yarışmacılar yemek hazırlarken kendilerini kaptırıp yemeğin tadına baktıkları kaşıkları bolca kullandılar mutfakta diğer işlerde ....çok kötü çok

bende o kocaman ağızlı kıza ğıcık oldum ya
bide size bi sürprizim var bayram haftasında yarışacak yarışmacılar şimdiye kadar yarışanlarınh arasında en renkli simalar varmış hasan bey örneğina

nasıl yanii.bayramda daha önce yarışanlar tekrar mı yarışacaklar..hasan beyle roman kadını mutlak koyarlar o zaman...çok şaçma reyting uğruna....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…