- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
evet ya sarısın acayıp uyuz..ev sahıbı kıbarlık yapmıs oyuncak kukla hedıye etmıs..bızı kukla gıbı oynatmak mı ıstıyo dedı ...yok artık :bbo:
buğünkü yarışah hanımı yani sibel hanımı başka bir proğramdan yani biz vleniyoruz evinden tanıdım canerin tülinden önceki ilk beğendiği kızdı tülinlede çok iyi arkadaşlardı yarışmadayken ama kısa kaldı evden elendi .....hemen tanıdım çok değişmiş ğerçekten
buğünkü yarışah hanımı yani sibel hanımı başka bir proğramdan yani biz vleniyoruz evinden tanıdım canerin tülinden önceki ilk beğendiği kızdı tülinlede çok iyi arkadaşlardı yarışmadayken ama kısa kaldı evden elendi .....hemen tanıdım çok değişmiş ğerçekten
soyismi neydii cnm onuda hatrlarsın belkii google bakimm bi
dünkü ev sahibi sibel'in jest yapmak için verdiği hediyenin diğer sibel tarafından ''acaba bize kukla gibi elimde oynatım sizi mi demek istiyor' gibi bir yorum yapmasına çok güldümkaydirigubbakcemile3. ilahi ya... bir hediyeden neler çıkarıyorlar..kırk yıl düşünsem benim aklıma gelmezdi doğrusu.
kızlar süpersiniz ne dikkat sibel bana da yabancı gelmemişti demek tülinle-caner programından siması aklımda kalmış, ama şu nişantasında oturan ekinmidir nedir modelist ol o da yabancı gelmedi birde şu evleri merak ediyorum gerçekten yarışmacıların kendi evlerimi yoksa çekim için tutulan özel yerlermi ? Ekin 22 yasında ve baktım evi gayet lüx ve düzenli...
ben bu haftaki yarışmacıları sevmedim her hafta çok bilmiş bir kadın oluyor hep de sarışın ....
bende şu turuncu saclı kıza gıcık oldumkötükedihüso resmen açık arıo insanı dower gıbı yorum yapıo manyakmı ne
bende o kocaman ağızlı kıza ğıcık oldum ya
bide size bi sürprizim var bayram haftasında yarışacak yarışmacılar şimdiye kadar yarışanlarınh arasında en renkli simalar varmış hasan bey örneğina