Yemekteyiz - Show Tv

buğünkü yarışah hanımı yani sibel hanımı başka bir proğramdan yani biz vleniyoruz evinden tanıdım canerin tülinden önceki ilk beğendiği kızdı tülinlede çok iyi arkadaşlardı yarışmadayken ama kısa kaldı evden elendi .....hemen tanıdım çok değişmiş ğerçekten

maşallah kız ne hafza varmış sende
nedense hep ekrana çıkmaya alışkın tipler katılmış yarışmaya

buğünkü yarışah hanımı yani sibel hanımı başka bir proğramdan yani biz vleniyoruz evinden tanıdım canerin tülinden önceki ilk beğendiği kızdı tülinlede çok iyi arkadaşlardı yarışmadayken ama kısa kaldı evden elendi .....hemen tanıdım çok değişmiş ğerçekten

yaaaa maşşalh gerçekten çok ii hafıza varmıış sende arkadaşım
bn zaten orda ki tüm yüzleri nedendr bilmm tanıdık gelioo bana hep

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
hiç demiyolar da insanların içinden mutlaka tanıyan hatırlayan çıkar diyeÇok üzgünüm çoook
iyice saf yerine koymaya başladılar yaaa
zaten o oyuncuadresinde de varmış yaa profilleri bazılarının
nasılda saf yerine koyuyolar yaa

o ekin mi ne adı varyaa,ayy ne muhaLefet be yaww gıcık etti beni ayaküstü..
pabuç kadar diLi varr bi haLtıda beğenmedi haspamm..
merak ediorum ne yapacakk kendi akşamında??
bu arada yarışmayı bu akşamki sibeL kazanacakkk :)))

o ekin mi ne adı varyaa,ayy ne muhaLefet be yaww gıcık etti beni ayaküstü..
pabuç kadar diLi varr bi haLtıda beğenmedi haspamm..
merak ediorum ne yapacakk kendi akşamında??
bu arada yarışmayı bu akşamki sibeL kazanacakkk :)))

nerden biliyosuun cnm
ordaki sarışın kadında baya bi iddialı ama iddialı olanlar pek kazanamıoo o da doğruu

doğrudur canerle,tülin,in katıldığı bir canlı yayına bağlanıp
kendisi hakkında konuşulmasını istemediğini evli ve çocuğunun olduğunu söylemişti.....

bugun ızleyemedım umarım tekrarını verırler actıgımda oylama vardı merak ettım dogrusu

şu gözlüklü, müzisyen olan adam bana çok sinsi geldi yemek yerken devamlı gözü diğerlerinin tabağında gözlüğünün altından bakıyoşakkıdı
Ekin de çok bilmiş çok kalın sesi var yaşına göre galiba sigara içiyo onu da sanki biyerlerden gözüm ısırıyo amaCADIARZU
bugünkü kadın da ilk sefer yapamadığı ayva tatlısını özel sosu diye nasıl yutturdu, sanki sonradan izlemeyeceklernaniknanik

doğrudur canerle,tülin,in katıldığı bir canlı yayına bağlanıp
kendisi hakkında konuşulmasını istemediğini evli ve çocuğunun olduğunu söylemişti.....

kızlar çok dikkatlisiniz vallaa.s
bende diyomki bu tanıdık gibim geliyoooo:uhm:
aferin kızlarrrrŞeniz

ya benım hatırladıgım sibel sarısın mınyon zayıf bıseydı askımm dyorlardı bırbırlerıne o kız mı sımdı bu

eveet arkadaslar yenı yarısmacılar hakkında neler düsünüyorsnz.yemek masasında coksogktular hııc muhabbet acmadılar sankı.dıgerlerıne nazaran..sızcee

X