Yemekteyiz - Show Tv

hani biri vardı
"lütfen... alının ve çıkın" diyen bi bey vardı. ooooo da katılsın bayramdaaaa.

şu millet eğlenirken oturan beye çok sinir oldum... amma kastı kendini... cins.. hiç bişeyide beğenmediii.

Son düzenleme:
özgür bu gece bana göre süper bir başarı ortaya çıkardı.Aslında görünüme göre Özgürü olumsuz yargılamıştım.bu geceden sonra bir erkek olarak başarılarından konuşmalarından dolayı bana göre bir numara...Güzel lezzetli aslında hiçde erkek için basit olmayan yemekler yaptı normalde en azından bir kişiden 8 puan almasını beklerdim.zaten 9 yada 10 veren olacağını düşmüyorum bile.anca anca uyuzluğuna nika gibileri naime verir.

bugün güzel hazırladı özgür
iide puan aldı bnce 29 çok çok iii
bnde bu kadar beklemiyodum

yarın da kıyamet kopuoo esmer sibel çok kötü bağrıoo ekine ii ettii ohh buz gibi oldum
konu ne bilmiyorum ama gıcığım zaten ekine

bu haftaki herkes gıcık esmer sibel dün ben evde misafir ağırlamam sevmeyiz kızım bile misafir gelse ne zaman gidecek sorar dedi eh tabi sen istemezsen kızın misafir istermi kendini toplumdan izole etmiş bir tip, bugun süt kokusuna tahammül edemem pişmiş bile olsa dedi, et yemezmiş, etimek pastasının üstündeki fıstıkları sevmezmiş ayırdı yedi, koca ağızlı turuncu saçlı ekin zaten bir garip bugunkü eğlencede yanındaki diğer erkek aday gibi eğlenmedi garip bir tip...

Son birkaç haftadır her gün aynı saatte televizyonun başına geçip "Yemekteyiz" programını izliyorum. Bağımlılık yarattı bende. Eğlenceli zaman geçirdiğim gibi bilmediğim pek çok şey de öğrendim.
Bu akşam Özgür'ü çok takdir ettim. Yaptığı her şey başarılı görünüyordu. Çocuk gelecek vadediyor. Umarım hakettiğini alır.
Yarın akşamı iple çekiyorum. Kıyamet kopacak kıyamet.

sarışın sibel hanımı ben sanki dizilerden filan hatırlıyorum
yüzü hiç yabancı gelmedi.........

bence özgürün yemekleri,masa düzeni, tatlısı muhteşemdi ama her yemeğe kusur bulma derdindeydiler sanki sonuna bakamadım ama güzeldi

hepsi birbirinden komedi hepsi birbirinden kabiliytsiz ya bır de cıkıyolar ascıyım dıye muhaaaaaaaaaaa

X