Yemekteyiz - Show Tv

bencede artık bu yarışma sıktı her hafta aynı eleştiriler.damak tadıma uymadı aç kaldım,tuzsuz vs.resmen hepsine bir görev verilmiş onlarda oynuyor.her hareketleri yapmacık.e okadar kamera açıkken doğal olmaları beklenemz.

Burcu Köse, Oyuncuadresi.com Burcu Köse web sayfası
bu da vardı herhalde yarışanlar arasında ben mi yanlış hatırlıyorum
evet naimin nikanın olduğu yarışmadaydı bu bayan.mısırlı pilavı en iyi ben yaparım deyip duruyodu.mısırlı pilav da neyse sanki çok tercih edilen yapılan bişey gibi.halk eğitimin tiyatro kursuna gitmiş bu.öle bi oyunculuk tecrübesi yazmıyor orda...bu ne yaaaaa iyice iğrenmeye başladım yarışmadan.kimbilir daha bilmediklerimiz vardır.başka oyuncu olanlar filan vardır...düzmece kurgu uyuz oldum ben artık...

19 yaşındaki kızım bu programı gerekli yere şikayet etmiş mail atmış .
Böyle bir yayına nasıl müsade ediyorsunuz türkiye'de çok aç insan var diye sövmüş
Tabi cevap bile gelmemiş

:1shok::1shok:anam neler duyuyom yaaa:1no2::1no2::1no2:
:Saruboceq:aman tanrım şimdi biz kandırılıyoruzmu yane:1shok:
izleyemek bare kafa buluyo bunlar bizle bi kaç youncu katıyolar milletle dalga geçiyolar oh walla
şiddetle kıyom sizi sohw tvklava:klava:

naimin kazandigi yarisma cok gergin gecti bana göre
ama naimin kazanmasina sevinmistim acikcasi..
adam dürüstü sadece bazen biraz abartiyordu
bide merti sevdim oda güzel yorumlar yapiyordu..
digerlerini sevememistim..
bu haftaki yarismacilari dün izledim..
hepsi daha düzgün insanlara benziyor..
ilk yarismaci toplam 20 puan aldi ve üstelik herkeste pek begenmedigini
söylemisti.. gecen yarismada naim 17 puanla yarismayi kazanmisti :s
burdanda aradaki farki cok net görebiliyoruz ....

o ev naimin değilmiş...
(yemekteyiz)in sayfasında okudum.
naim ümraniyede yaşıyormuş....
ne derece doğru bilemiyorum.

o ev naimin değilmiş...
(yemekteyiz)in sayfasında okudum.
naim ümraniyede yaşıyormuş....
ne derece doğru bilemiyorum.

tatlım dogrudur ben zaten cogunun kendı ewı oldugunu sanmıorum her yarısmada 2 tane lux ewı olan cıkıo ne tesadufseyerimseniben havuzlu wıllalar wardı onlar sımdı yok olduyerimseniben

Geçtiğimiz haftanın ekibi şahsi fikrim çok hanfendi ve beyefendi idi. Yalnız kim kazandı kaçırdım.

Birde şu gurme teyze ne yaptı onun programını kaçırdım. Çok konuştu ama sonuç peki iyi değildi sanırım. Lakin kadın çok bilgili ve hanfendice davrandı diyorum ya bu haftaki ekip gerçekten şu ana kadar gelen en iyi ekipti.

Valla ,Canan hanım gurme gurme dedi durdu ama hayal kırıklığına uğrattı ,4 .oldu,yemeklerden yöresel yemeklerden ,patates çorbası,kuru sebze dolmaları,katmer tatlısı ve kuzu kapama yaptı,

ben bu ekibe davranış notu olarak hepsine 10 veriyorum doğrusu ..gerçi biraz sıkıcı oldu gibi ama ..daha öncekiler seviyesizce birbirlerine eleştiride bulunuyorlardı ama galiba benim baya bi ilgmi çekiyolardıki 2- 3 kez seyrediyordum ..hele arz ederim bambaşkaydı .kaydirigubbakcemile3 ..yani proğramı bana seyrettiren çekişmeymiş galiba ..napıyım hoşuma gidiyo öyle olunca..:jeyyar:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…