Yemekteyiz - Show Tv

ama bu bey katılmıştı hatırladım evetya birde dikkat ettinizmi
arada bir geçmişi gösteriyolar
nilin evindeyken güveç konusu açılınca 5 hafta önceki yarışmacılar gösterildi
adama inanamıyorum ya
masası bile yk yarışmaya katılmış
yerde yiyodu misafirleriyle
para ödülü cazip geldi sanırım
birinci olucağını düşünmüş olmalı :))))

deniz yeşil mavi ismini duydum kesinlikle güldüm hatta ama nerden oldugunu hatırlamıyorum

nil ilk defa profosyönelce yemek hazırladım dedi yanlış duymadıysam o zaman niye katılmışki bu programa anlamadım

yarışmaya başvuran kişiler bir siteye kayıtlı dahi olsa, bunu kendilerini göstermek için bizzat kendileri yapmıştır.
kimse bu krizde gidip bir adama hadi çekim yapalım diye para vermez.
çok merak eden arasın ve seçmelerde istemediğini söylesin.

ayırca ilker bey çok kibardı,keşke öbür adam alsaydı,bebişlerine destek olurdu,ama hakkaten nefisti herşey,deniz mahsulünü heleki o tarz bir kolajı herkes tutturamazdı.

yapmayın arkadaşlar bebeğine harcasaydı diyorsunuz evini görmediniz mi bebeğinin odasını yok yok yani.adamın maddi durumu gayet iyi gibi görünüyordu.

kızlar dün gece programı izlerken ağzımın suları aktı resmen, bu akşam hemen paçanga böreği yapıyorum :lepi:

ben show tv nin tamamen oyuncular sectiğini filan düşünmüyorum
bence tanınmayan ekrana cıkmak isteyen oyuncu şarkıcı tipler başvuruyor kanal da alıyor değişiklik olsun diye
fakat hepsinin oyuncu oldugunu zannetmiyorum mesela bu bariz ev hanımı olan yada söylediği işi gercekten yapan insanlar da var
hepsi oyuncu degi lbence
mesela bu hafta sanırım nil şarkıcı ama 2 bayanın ev hanımı olduğu belli erkeklerde oyuncuya filan benzemiyorlardı

sana bu konuda katılıyorum tamam hepsi oyuncu değil tabiki ama şu altuğ denen adamın yok mühendis yok şöyle böyle diye tanıtılmasına ne gerek var ki...

arkadaşlar yavuz seçkinin programını izlediniz mi yemekteyizi tiiye almış.aşeriyorum şeklinde..çok kmik yaaaaa....

gurme canan hanım.ben gurmeyim ben gurmeyim diye kaç kere tekrarladı yaa kadın..ama sondan 2, oldu ne yazıkki yazık oldu gurmeye wuhahhaaaahaa

yeni yaışmacıları gördünüz mü
resmen kürt çalıyo, çingen oynuyo modu var
bu hafta çok gülücez gibime geliyor

Bende bu haftakileri gördümde çok garip tipler yaa offf.
Cılkını çıkardılar.

X