Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence yarışma giderek seviyesizleştiği ve eleştirildiği için geçen haftaki gibi bir ekibi izleme şansımız oldu, çok düzeyli ve saygılı insanlardı gerçekten...
bu sefer birbirlerini değil yemekleri yediler. bence o ev naimin,etiler biraz yumuşak davrananların sahne alabildiği bir semt.orada sahne almak için başlıyorlar feminen hareketlere sonra gerçekten ... olup çıkıyorlar.çokta iyi para alıyorlar.gayet normal işine göre evi.
cok iyi o zamansositososito...ben almanyada cok severek izliyordum bu programi...türkiyede aynisi olunca cok sevindim...ama evelki hafta olanlari izleyince sok gecirmistim...ne kadar seviyesiz tartismalar...gercekten cok üzülmüstüm... almanyada bir kez türk bir hanim katilmisti...ne kadar özenle türk mutfagindan örnekler sundu...katilimcilar hic baska damak tadina yorum yapmiyorlar...genelde daha cok yapici yorumlar yapiliyor...bizimkiler sanirim 6 bölümdü...yok entrikalar...yemegi sevmedim ama kazansin diye 10 puan verdim......yok söyle yok öyle...hatta bir katilimca katilmadi yarismanin final aciklamasina...izleyince sok gecirmistim...böyle seyler olmaz bundan sonra insallah... alamanyada bunun birde ünlülerle olani var...o da cok keyifli...belki türkiyede yapilir...cok sevilen bir program...ben cok severek izliyorum... :içelim:
ahmet birinci olmadığını öğrenince çok bozuldu..... canan hanım birincinin ahmet olacağını bekliyordum dedi. ama ilker bey onun puanıyla birinci oldu........
Dikkat ediyorumda bu programa katılan çoğu kişi varlıklı mesela en so kazanan ilker beyin evide çok güzeldi ondan önce nika...vs.hep varlıklı insanlar oluyor demek varlıklı bile olsalar 10 bin ytl.onlar için çok önemli tabi fazla mal gözmü çıkarır,bende geçenki yarışmacıları çok beğendim hiç 1-2 puan veren olmadı herkes birbirine hak ettiğini verdi çok beğendim umarım bu haftakilerde öyle olurlar
yeni yarışmacılarımızla bu gün başladık haftaya ..hayırlı uğurlu olsun .. ilk yarışmacı olan sibel hanımın yemeklerinin tadını bilmiyorum ama menüsünü ben beğendim .pilavın ve mantarlı pirzolanın sunuşu fena değildi ..ama ekin denen genç bayanda biraz kıskançlık seziyorum konuşmalarınıda fazla önyargılı davranıyo gibi geldi bana ...:1closedeyes: ayva tatlısı neredeyse püre olmaya müsait derece yumuşak piştiği halde nasıl sert buldu anlamadım ..:bbo: ben bu ekine ısınamadım arkadaşlar ..geldiğinde sesi kısıktı gidinceye kadar fazla konuşmaktan açıldı ..kaydirigubbakcemile3 ayrıca sibelin misafir hiç ağırlamamasına fazla takıldılar ..
görünüşü bencede güzel görünüyodu ..ama ben bu gıda boyalarına güvenemiyorum doğrusu..içinde koruyucu maddeler ve bilmediğimiz bazı maddeler olabilir o yüzden gıda boyası yerine kendi yaptığım vişne şurubunu kullanırım..CADIARZU
o ekin de ne öyle klasik bi nika olayı daha herşeyi beğenmeme herşeye bi bahane bulmaa
sibelinde yemekleri bnce o kadar ahım şahım değildi sürekli kızndan bahsetti ve sıktı herkesin çocuğu var anladık tamam misafir ağırlamamış olablrsin ama bnce bunu belirtmeye hiiiç gerek yoktu
ya bence iki hatunda neyi eeştirsek derdindeydi kadında evde misafir agırlamıyorum niye söylersin herşeyi acaba erkekler mülayim tiplerdi yalnnız böyle sabah 5 aksam8 memur sanki görev icbı gelmişler gibi:)